Сторінка 4. Ортодонти в Києві

Фільтр: (Знайдено 49 лікарів 2 відгука)
Знайдено 49 лікарів
2 відгука
Сортування: (Популярність)
Руслана
Обратилась с проблемой кривых зубов переднего ряда. Анна Геннадиевна помогла, за что ей огромное спасибо.
27 травня '16 г.
Света
Рекомендую. на приеме все понравилось
24 жовтня '16 г.
Хірург-імплантолог, стоматолог-ортодонт, стоматолог
Київ житловий масив Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка) м. Академмістечком.Сирецьм. Берестейська
Стоматолог-ортодонт
Моя спеціалізація – це вирівнювання зубів та корекція прикусу за допомогою сучасних методів, таких як елайнери, брекет-системи та інші ортодонтичні апарати. Я прагну створити не лише красиву, а й функціонально правильну посмішку, яка стане вашою візитною карткою. Я детально вивчаю вашу ситуацію, враховуючи всі анатомічні особливості та побажання. Завдяки сучасному підходу та інноваційним рішенням ми разом досягнемо найкращого результату.
Стоматолог-ортодонт
Моя мета – допомогти вам отримати не лише рівні зуби, а й гармонійний, здоровий прикус. Ортодонтія – це більше, ніж просто естетика. Це про комфорт, здоров’я та впевненість у собі. Я спеціалізуюся на виправленні прикусу та вирівнюванні зубів за допомогою сучасних брекет-систем і елайнерів. У своїй роботі я поєдную точність, новітні технології та індивідуальний підхід до кожного пацієнта, щоб зробити лікування максимально ефективним і комфортним.
Ортодонт
Лектор онлайн та офлайн курсів для ортодонтів. Власна ортодонтична клініка в м. Чернівці. Засновник найбільшої ортодонтичної онлайн школи для лікарів ортодонтів. Засновник лабораторії з 3 д друку елайнерів, науковець.
Консультація Безкоштовно
Стоматолог-терапевт; стоматолог-ортопед
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань зубів і ясен. Проводить відновлення зубної емалі і коронкової частини зуба. Спеціалізується на виправленні прикусу. Лікує всі види карієсу, пульпіт і пародонтит. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Стоматолог-ортодонт
Лікар займається корекцією та усуненням аномалій зубощелепної системи. Виконує установку лінгвальних невидимих брекетів, установку керамічних та сапфірових брекетів. Здійснює прийом дорослих і дітей. Консультує з питань виправлення прикусу.
Стоматолог-ортопед, хірург, імплантолог
Лікар спеціалізується на відновленні зубів та їх протезуванні. Виконує клаптеві операції, операції з видалення зубів, в тому числі зубів мудрості. Проводить пластику вуздечки верхньої губи. Займається імплантацією зубів.
Стоматолог-ортодонт
Чому я працюю лікарем? Моя пристрасть до медицини та бажання допомагати людям визначили мій шлях у професії лікаря-ортодонта. Кожен день я маю можливість змінювати життя пацієнтів, даруючи їм не лише красиві усмішки, а й впевненість у собі. Ортодонтія для мене – це більше ніж просто лікування зубів. Це мистецтво, яке поєднує в собі точність науки і тонкість людської чутливості. Моя мета – знайти індивідуальний підхід до кожного пацієнта, допомогти їм досягти ідеального вирівнювання зубів та забезпечити правильний прикус, що позитивно вплине на їх загальне самопочуття і якість життя.
Дитячий ортодонт, Ортодонт