Сторінка 4. Ортодонти в Києві
Наукова ступінь
Категорія
Ортодонт
Тодорюк Андрей Васильевич
Лектор онлайн та офлайн курсів для ортодонтів. Власна ортодонтична клініка в м. Чернівці. Засновник найбільшої ортодонтичної онлайн школи для лікарів ортодонтів. Засновник лабораторії з 3 д друку елайнерів, науковець.
Консультація Безкоштовно
Коренюк Ксения Сергеевна
Лікар займається корекцією та усуненням аномалій зубощелепної системи. Виконує установку лінгвальних невидимих брекетів, установку керамічних та сапфірових брекетів. Здійснює прийом дорослих і дітей. Консультує з питань виправлення прикусу.
Стоматолог-ортопед, хірург, імплантолог
Савчук Игорь Юрьевич
Лікар спеціалізується на відновленні зубів та їх протезуванні. Виконує клаптеві операції, операції з видалення зубів, в тому числі зубів мудрості. Проводить пластику вуздечки верхньої губи. Займається імплантацією зубів.
Кальвари Екатерина Сергеевна
Чому я працюю лікарем?
Моя пристрасть до медицини та бажання допомагати людям визначили мій шлях у професії лікаря-ортодонта. Кожен день я маю можливість змінювати життя пацієнтів, даруючи їм не лише красиві усмішки, а й впевненість у собі.
Ортодонтія для мене – це більше ніж просто лікування зубів. Це мистецтво, яке поєднує в собі точність науки і тонкість людської чутливості. Моя мета – знайти індивідуальний підхід до кожного пацієнта, допомогти їм досягти ідеального вирівнювання зубів та забезпечити правильний прикус, що позитивно вплине на їх загальне самопочуття і якість життя.
Дитячий ортодонт, Ортодонт
Козюбра Яна Александровна