Сторінка 54. Лікарі в Києві (Оболонський район)

Київ вул, Героїв полку «Азов», 8 м.Оболонь1540
Терапевт, кардіолог
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19 м.Мінська21м.Оболонь176м.Героїв Дніпра1410
Сімейний лікар, дієтолог
Допомагаю досягати гармонії між здоров’ям і харчуванням. Розробляю індивідуальні плани харчування, враховуючи Ваші потреби, звички та стан здоров’я. Я пропоную індивідуальний підхід, який допоможе покращити ваше здоров’я, фізичну форму та загальне самопочуття науково обґрунтованими методами. Допомагаю зберегти здоров'я Вашої родини на засадах доказової медицини. Профілактика, діагностика та лікування захворювань — мій головний пріоритет. Завжди готова вислухати, проконсультувати та знайти найкраще рішення для покращення Вашого самопочуття.
Консультація 750/850 грн.
Терапевт, лікарь невідкладних станів
Працюю за напрямками сімейної і профілактичної медицини, корекція способу життя, лікування хронічних захворювань
УЗД-фахівець
Завжди уважна під час діагностики та приділяю достатньо часу своїм пацієнтам.
Дерматолог
Хоменко Ольга Анатоліївна - лікар-дерматолог, який займається діагностикою та лікуванням захворювань шкіри. Виконує дерматоскопію для детального обстеження новоутворень, проводить їх видалення за допомогою радіохвильового методу та кріодеструкції. Запишіться на прийом у «Оксфорд Медікал», щоб отримати професійну консультацію та якісне лікування.
Київ вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2 м.Оболонь367м.Почайна3511
Хірург
Шевчук Ірина Валеріївна - лікар-хірург, який спеціалізується на проведенні малих амбулаторних хірургічних втручань. Вона допомагає пацієнтам із доброякісними новоутвореннями шкіри, гнійними запаленнями та проблемами нігтьових пластин, забезпечуючи безпечне та ефективне лікування. Якщо вам потрібна професійна медична допомога, записуйтеся на прийом до «Оксфорд Медікал».
Київ вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2 м.Оболонь367м.Почайна3511
Масажист
Консультація від 400
Стоматолог-ортодонт
Моя спеціалізація – це вирівнювання зубів та корекція прикусу за допомогою сучасних методів, таких як елайнери, брекет-системи та інші ортодонтичні апарати. Я прагну створити не лише красиву, а й функціонально правильну посмішку, яка стане вашою візитною карткою. Я детально вивчаю вашу ситуацію, враховуючи всі анатомічні особливості та побажання. Завдяки сучасному підходу та інноваційним рішенням ми разом досягнемо найкращого результату.
Стоматолог-терапевт, ендодонтист
Користуючись широким спектром усіляких лікувальних маніпуляцій, Антон Андрійович проводить комплексне лікування уражених карієсом зубів з метою відновлення їх естетичної і жувальної функції. Лікар-стоматолог, займається діагностикою та лікуванням захворювань зубів і ротової порожнини (карієс, пульпіт, періодонтит, кіста зуба, періостит, стоматит).