Сторінка 28. Лікарі в Києві (метро Нивки)
Наукова ступінь
Категорія
Савченко Наталья Александровна
Я лікар-терапевт із сучасними методами діагностики та лікування захворювань. Моя мета-допомогти зберегти здоров’я пацієнтів, користуючись протоколами МОЗ та науковими даними.
Кардіолог, терапевт
Дробнич Мария Андреевна
Практикуючий лікар-кардіолог з досвідом роботи в кардіохірургічному стаціонарі відділення ішемічної хвороби серця, набутих вад серця та патології аорти.
Амбулаторне введення хворих в поліклініці.
Сімейний лікар, ендокринолог
Кондрашева (Осыка) Ульяна Алексеевна
Уляна Олексіївна - лікар сімейної медицини, ендокринолог, що спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні хвороб терапевтичного, гастроентерологічного, ревматологічного, кардіологічного профілю, ендокринної системи. Проводить постійне динамічне спостереження за станом здоров’я пацієнтів із використанням фізикальних, лабораторних та інструментальних досліджень відповідно до міжнародних галузевих стандартів, супроводжує пацієнтів із хронічними захворюваннями та допомагає у питаннях ментального здоров’я
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Зинчук Елена Анатольевна
Зінчук Олена Анатоліївна - досвідчений акушер-гінеколог, яка спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань жіночої репродуктивної системи. Вона проводить кольпоскопію, біопсію, лікування патологій шийки матки, а також виконує широкий спектр ультразвукових досліджень для жінок і чоловіків. Запишіться на прийом до лікаря в «Оксфорд Медікал», щоб отримати професійну медичну допомогу.
Харченко Татьяна Петровна
Психіатр