Лікарі алергологи в Києві (метро Либідська)

Фільтр: (Знайдено 6 лікарів 4 відгука) Сортування: (Рейтинг)
Ольгу Семеновну знаю давно — со старшим ребенком обращалась только к ей и всегда была уверенна в адекватности и эффективности назначенного лечения. Теперь ходим к ней и с младшим). Врач очень внимательная, грамотная и вежливая. Лишнего никогда не назначает, на приемах всегда расскажет, что и как делать, распишет рекомендации. Еще один плюс — это возможность вызова врача на дом. Я очень довольна своим педиатром и всем ее рекомендую!
Армен
Ольга Семенівна чуйна і добра жінка, відмінний педіатр. Нам і нашій дитині приємно звертатися за лікуванням і консультацією до Андрющенко - ми відчуваємо підтримку і завжди дієву допомогу цього лікаря.
13 грудня '16 г.
Соня
Очень хороший доктор! Рада, что мы попали именно к ней на прием.
Маргарита
Доченьке 4 года, часто болеет, поэтому приходится периодически обращаться к терапевту. Ольга Семеновна — прекрасны специалист. Всегда дает дельные рекомендации.
Алерголог, генетик, імунолог
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-21
Педіатр, дитячий алерголог, дитячий гастроентеролог, лікар медицини невідкладних станів
Лікар педіатр вищої категорії, займається профілактикою та терапією захворювань у дитячому і підлітковому віці, включаючи хронічні захворювання та дитячі інфекційні хвороби.
Педіатр, алерголог, дитячий алерголог
Дерматовенеролог, дитячий дерматолог