Сторінка 27 Виклик лікаря додому в Києві

Психолог
Масажист
Сімейний лікар, терапевт, лікар-УЗД
Чому я працюю лікарем? Тому, що є бажання та натхнення допомагати людям. Сімейна медицина - тут кожний випадок є унікальним, історії пацієнтів щоразу різні й вимагають особливих методів і підходів у діагностиці та лікуванні, тому велике значення має точність, швидкість - це складно, але й цікаво водночас.
Лікар проводить профілактику всіх можливих порушень стану здоров'я, первинну діагностику, супровід та лікування найбільш поширених захворювань органів та систем. Також проводить первинну діагностику та офтальмологічне огляд, офтальмоскопію та отоскопію для діагностики захворювань системи ЛОР органів.
Хірург, Трансплантологія
Педіатр, дієтолог, УЗД-спеціаліст
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань, як ГРВІ, гострі захворювання травної, сечостатевої, бронхо-легеневої систем у дітей. Здійснює патронаж новонароджених та дітей до 2-х років.
Фізичний терапевт, ерготерапевт, масажист
Фізичний терапевт, ерготерапевт, масажист проводить такі види масажу, як класичний, спортивний, лімфодренажний, розслаблюючий, реабілітаційний масаж обличчя, а також легкі мануальні техніки, тейпування.
Сімейний лікар
Чому я працюю лікарем? Ще з дитинства я вирішила, що буду лікарем. Завжди цікавила наука та те, як працює наш організм. Володіючи знаннями у медичний сфері, я розумію, що можу допомагати людям розширювати розуміння про свій організм, лікувати патології, розвивати науку і вносити вклад у медичні досягнення, які з кожним роком будуть тільки покращувати якість нашого життя.
Консультація Только онлайн - 780
Психолог, нейропсихолог, груповий психоаналітик, психіатр
Веде консультацію англійською