Лікарі хірурги в Києві (метро Голосіївська)

Фільтр: (Знайдено 2 лікаря 2 відгука) Сортування
Камила
Лилия Александровна — врач с золотыми руками. Вырезала мне аппендицит, операция прошла без осложнений. Через 3 дня я уже была дома. Спасибо за быстро установленный диагноз и грамотно проведенную операцию. Рекомендую всем, кому необходимо хирургическое лечение!
Юлия Владимировна
Супер врач и приятный человек! Оперирующий и практикующий хирург! Очень помог нашему ребенку. Серьезный такой дядька, но с детками полностью преображается. Все делает точно, умело и квалифицированно.
Хірург, Пластичний хірург
У професійні інтереси входить вирішення проблем, пов'язаних з естетичною функцією тіла людини. Використовуючи методики пластичної хірургії, проводить комплексне відновлення зовнішності і здоров'я пацієнта незалежно від рівня складності завдання. Досконало володіє сучасними методиками пластичної хірургії грудей, різними видами блефаропластики. Виконує всі види абдоминопластики і ліпосакції. У своїх роботах використовує інноваційні технології. Автор 30 друкованих праць в спеціалізованих медичних виданнях, співавторство в 3-х монографіях. Автор 3-х винаходів.
Хірург, маммолог
Лікар займається діагностикою та оперативним лікуванням різних захворювань. Виконує малоінвазивні хірургічні втручання. Проводить невідкладні і планові операції. Спостерігає пацієнтів після проведених втручань, знімає шви і накладає пов'язки.