Сторінка 12. Лікарі в Києві (метро Палац спорту)

Мика
Результатом консультації дуже задоволений! Лікар дуже кваліфікована і уважна, дає слушні поради. Після детального обстеження прийду до неї за лікуванням і рецептом. Всім рекомендую! Таких лікарів. вже мабуть не знайдеш!
Варсавия
Лікар професіонал своєї справи. Я записалася на прийом за рекомендаціями своїх знайомих. Візит виправдав всі очікування. Лікар справжній фахівець у своїй сфері. Все чітко, ясно, та по справі. Ліки ефективні. Зараз значно краще. Рекомендую!
Роберт
Кваліфікований стоматолог. Лікував у нього зуби та ясна. Все пройшло дуже добре. Лікар, зміг ефективно мені допомогти. Зараз проблему повністю усунено. Буду мати на увазі цього фахівця. З чистою совістю можу рекомендувати!
Ігор
Проходила процедуру відбілювання у цього лікаря. Хочу сказати так як мені це зробив Роман Семенович, до цього мені не робив жоден стоматолог, а я була в багатьох спеціалістів. Тому можу порівнювати. Дуже професійний лікар. Рекомендую!
Сімейний лікар, Терапевт
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного профілю. Консультує з приводу проведення вакцинації і правильного харчування. Лікує інфекційні хвороби, простудні захворювання, хронічну втому, патології нирок і шлунково-кишкового тракту, біль у спині і суглобах, анемію, харчові отруєння.
Лікар займається виявленням та терапією захворювань зубів і ясен. Проводить видалення зубного каменю різними методами. Виконує відбілювання та видалення зубів. Спеціалізується на лікуванні кореневих каналів зуба та пломбування зубів. Приймає пацієнтів з гінгівітом, пульпітом, карієсом та пародонтитом.
Психіатр, психотерапевт
Доктор Буканова Тетяна Сергіївна спеціалізується в областях психіатрії та психотерапії. Консультує при тривожності і нав'язливих станах. Надає медичну допомогу пацієнтам з фобіями і панічними атаками. Проводить сеанси в якості психотерапевта, аналізує стан хворого і ставить діагноз. Виписує рекомендації, медикаментозне чи інше лікування. В роботі застосовує когнітивно-поведінкову терапію.
Трихолог, косметолог
Лікар-косметолог, трихолог, проводить прийом пацієнтів, виконує всі види косметологічних послуг. Володіє техніками масажу тіла, вакуумно-роликового масажу, контурної пластики, биоревитализации. Виконує косметологічні ін'єкції, займається лікуванням захворювань шкіри голови, алопеції.
Массажист
Психолог, Психотерапевт
Доктор Єлісєєва Галина Борисівна надає послуги психологічної допомоги. Проводить консультативні, а також регулярні, сеанси психотерапії. Допомагає позбутися від тривоги і нав'язливості, лікує фобії і панічні атаки. Для лікування звертається до класичного психоаналізу, а також нетрадиційним методикам. Застосовує гіпноз і арт-терапію.
Дерматолог
Лікар спеціалізується на лікуванні грибкових уражень шкірних покривів, викликаних різними збудниками. Проводить терапію дерматиту, екземи, кропив'янки. Спеціалізується на терапії нейродермітів, герпесу, позбавляючи, запальні і соматичних захворювань. Розробляє індивідуальні схеми лікування.
Лікар займається діагностикою та терапією захворювань зубів і ясен. Виконує чистку зубів ультразвуком та методом Air Flow. Лікує пародонтит, всі види карієсу, пародонтоз, стоматит, гінгівіт та пульпіт. Консультує з приводу вибору зубних паст та правильної гігієни ротової порожнини. Бере активну участь в конференціях та майстер-класах.
Лікар займається виявленням та лікуванням захворювань зубів та ясен. Для уточнення діагнозу призначає КТ щелепи, рентгенографію. Лікує карієс, пульпіт і періодонтит, ставить пломби. Працює з кореневими каналами зуба. Виконує лазерне відбілювання зубів, видалення зубного каменю. Проводить протезування знімними конструкціями.
Стоматолог-терапевт, пародонтолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням пародонтиту, а також інших захворювань зубів. Проводить зняття м'яких та твердих зубних відкладень різними методами. Виконує відбілювання зубів. Спеціалізується на художній реставрації зубів та лікуванні некаріозних уражень ротової порожнини.