Лікарі андрологи в Києві (Дніпровський район)

Фільтр: (Знайдено 5 лікарів 3 відгука)
Знайдено 5 лікарів
3 відгука
Сортування
Иван
Если бы не Роман Литвиненко, я бы даже не знаю как сложилась моя жизнь. Он помог мне преодолеть страшный недуг. Спасибо от чистого сердца.
17 грудня '19 г.
Ірина
У звязку з частими урологічними захворюваннями ,звернулася за допомогою до лікаря Нікули Бориса Тарасовича.Після консультауціїї цього спеціаліста ,ми розробили план обстеження і ліківання.Все виявилося набагато простіше чим я гадала . Просто треба було лише знайти хорошого лікаря ,який зається у своїй справі.
14 липня '18 г.
Сергій
Нікулу Бориса Тарасовича мені порекомендували ,як хорошого лікаря діагноста в сфері урології.Після детального обстеження та встановлення діагнозу ,я пройшов курс лікуваня.Дякуючи цьому лікареві,я можно сказати,почав жити новим життям.
28 червеня '18 г.
Уролог, репродуктолог, андролог, онкохірург
Використовує в роботі репродуктивні технології, малоінвазивної відеоассістірованную гінекологію, лапароскопічну урології. Володіє навичками сучасної діагностики, застосовує новітні методи лікування доброякісної гіперплазії передміхурової залози, раку передміхурової залози, нирково-клітинного раку. Диплом і медаль "20 років незалежності України" Міжнародної академії рейтингових технологій і соціології "Золота Фортуна" в номінації: "За Значний особистий внесок у розвиток вітчізняної системи охорони здоров'я, Надання вісококваліфікованої медичної допомоги та високий професіоналізм".
Уролог-андролог, сексопатолог
Консультація от 800
Уролог, Андролог
Лікар вищої категорії уролог, андролог, сексолог. Спеціалізується на діагностики і лікування захворювань сечостатевої сфери, чоловічому безплідді, фімозі (викривленні статевого члена), еректильної дисфункції (ендофалопротезування), варикоцеле, структурах уретри, проводить всі урогенітальні хірургічні операції при хворобі Пейроні, гідроцеле, кістах придатків яєчок, Монорхізм (протезування яєчок) , коротку вуздечку, і ін.
Лікар займається лікуванням шкірних захворювань, виконує цифрову дерматоскопію, видаляє новоутворення шкіри радіохвильовим методом. Виробляє інстиляцію уретри, масаж передміхурової залози в комплексному лікуванні ЗПСШ.
Київ вул. Євгена Сверстюка, 6 м.Лівобережна116м.Дарниця296