Сторінка 6. Дієтологи в Києві

Екатерина
Кира Юрьевна помогла обнаружить проблемы с пищеварением и подобрать отличную диету
10 вересня '16 г.
Рая
Чула, що часто до Ліневскої звертаються, коли в інших клініках тільки руками розводять. У мене аналогічна ситуація склалася. Я дуже вдячна Кірі Юріївні, що взялася за моє лікування і допомогла!
20 грудня '16 г.
Вячеслав
Благодарен Крошиной за качественную диагностику!
11 липня '16 г.
Екатерина
Доверяю доктору самое дорогое - здоровье моего ребенка. Спасибо вам за вашу заботу!
18 серпня '16 г.
Внимательная, понимающая, после выполнения всех ее рекомендаций, почувствовала себя лучше. Рекомендую!
11 липня '17 г.
София
Хороший доктор. Понравилось в первую очередь -профессионализм и заинтересованность именно в решение проблемы.
18 вересня '16 г.
Чому я працюю лікарем? Я вважаю, що професія лікаря найголовніша і найпотрібніша у світі, оскільки людське здоров’я - це найбільша цінність. Маю велике бажання допомагати людям, стараюся знаходити індивідуальний підхід до кожного пацієнта та прагну, щоб після спілкування зі мною у людини залишилися лише приємні емоції та спокій, що все під контролем.
Київ м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Терапевт, ендокринолог, сімейний лікар
Київ вул. Межева, 23 Б м.Оболонь1 час 7 мин16м.Мінська1 час 13 мин15м.Сирець1 час 4 мин16
Дерматовенеролог, дієтолог
Лікар займається діагностикою та розрахунком рівня обміну речовин. Розробляє персональні програми схуднення, складає індивідуальний раціон харчування для кожного пацієнта. Спеціалізується на лікуванні шкірних захворювань. Приймає пацієнтів з анорексією, булімією та ожирінням.
Київ вул. Богданівська, 7 В м.Вокзальна1413
Косметолог-нутриціолог (дієтолог)
Спеціаліст проводить різні косметологічні маніпуляції. Виконує атравматичну та ультразвукову чистку обличчя, лімфодренажний масаж обличчя, пілінг обличчя. Спеціалізується на мезотерапії та біоревіталізації. Лікує акне та постакне. Консультує з питань підбору дієти.
Гастроентеролог, дієтолог
Дієтолог-нутриціолог
Консультація 350/680 грн.
Дієтолог, терапевт
Лікар спеціалізується в області дієтології. Займається підбором індивідуальних програм харчування з урахуванням особливостей обміну речовин пацієнтів та супутніх патологій. Також лікує захворювання травної, дихальної та сечовидільної систем. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах по дієтології та нутриціології.
Дієтолог
Лікар займається складанням збалансованого раціону харчування для дітей. Спеціалізується на корекції маси тіла за рахунок підбору дієти. Здійснює ведення пацієнтів з різними патологіями травної системи. Лікує ожиріння, метаболічний синдром та порушення вуглеводного обміну.
Консультація 1600/950 грн.
Терапевт, ендокринолог, дієтолог, діагност
Лікар проводить консультації лише онлайн.