Лікарі онкологи в Києві (метро Деміївська)
Знайдено 2 лікаря
Наукова ступінь
II категорії
Екатерина
Наталя Грінь не тільки ЛОР терапевт, а й ЛОР-хірург, і дуже досвідчений. Вона мене прооперувала з уразуванням усіх моїх особливостей. І на додачу вона дуже гарна, чуйна та відповідальна людина.
Екатерина
Мы рады, что попали в руки такого грамотного, тактичного врача как Игорь Владимирович Сорокин. Уверена, что он нам сможет помочь и спасти.
Квалифицированный специалист, врачей таких есть не много ,доктор от Бога.
Гринь Наталья Викторовна – отличный врач отоларинголог. Хочу выразить слова благодарности Наталии Викторовне. Врач смотрит на проблему комплексно. После консультации у меня «срослись все пазлы», так как одни заболевания влекли за собой другие, многие вопросы стали мне понятны. Комплексное лечение дало свои положительные результаты, которые не заставили себя долго ждать. Спасибо за Ваш профессионализм.
Отоларинголог, онколог-отоларинголог
Доктор спеціалізується в області отоларингології. Займається консервативним і оперативним лікуванням різних захворювань ЛОР-органів. Проводить ендоскопічне обстеження ЛОР-органів, здійснює забір біопсії. Виконує розтин паратонзіллярних абсцесів.
Консультація от 580 грн.
Онкохірург, УЗД-фахівець
Доктор Сорокін Ігор Володимирович спеціалізується на онкології, хірургічної онкології і діагностиці ракових опухолей.Консультірует пацієнтів з профільних питань, досліджує різні хірургічні способи боротьби з раком. Спеціалізується на терапії ракових клітин, активно бореться з метастазами. За допомогою ультразвукової діагностики встановлює наявність пухлин і лікує їх.