Сторінка 5. Приватні лікарі в Харкові

Фільтр: (Знайдено 637 лікарів 9 відгуків) Сортування: (ПІБ)
Я бувала у багатьох косметологів та лікарів, якщо їх можна так назвати. Але результат мене, м'яко кажучи не задовольняв. Анастасія Олександрівна підійшла до моїх проблем з професіоналізмом та розумінням, розповіла чому у мене не було ефекту від тих чи інших процедур, що для мене підійде, а що ні, і що потрібно робити, з урахуванням мого ритму життя. Я дуже задоволена! Я уже записала на прийом маму, і свою сестру, адже дуже задоволена професіоналізмом та довіряю лікарю. Такий лікар в наш час рідкість!
28 грудня '19 г.
Татьяна Васильевна просто замечательный специалист!!! Внимательная,человечная. Очень мне помогла. До прихода к ней я уже отчаялась бороться со своими недугами, а теперь у меня опять есть надежда на нормальную жизнь. Огромное спасибо! По-больше бы таких специалистов!
Николай
После того как сделал зубные протезы, стал себя неважно чувствовать. У меня постоянно стала повышаться температура, появлялся интенсивный зуд на слизистой полости рта. Пошел ругаться со своим врачом-стоматологом, который сказал, что мне не к нему явно. Обратился я в итоге по рекомендациям к одному из лучших аллергологов Харькова. Оказалось, что у меня развилась аллергическая реакция.
13 вересня '17 г.
Лада
Я не могла носить металлические украшения, кроме золотых и серебряных: начинаются покраснение, зуд. Решила, что у меня такая своеобразная аллергия. Обратилась к Татьяне Васильевне за помощью. Оказалось, что у меня действительно индивидуальная реакция на металлы. Ну что же, бижутерия мое все теперь.
10 серпня '17 г.
Дерматовенеролог, косметолог
Займається діагностикою та лікуванням вірусних новоутворень шкіри: папілом, бородавок, кондилом, контагіозного молюска. Проводить лазерне видалення гемангіом. Виконує мезотерапию, биоревитализацию, біоредермапізацію та інші види ін'єкційних методик. Використовує комплексний підхід у лікуванні.
Терапевт, алерголог, пульмонолог
Невролог, психіатр
Лікар займається виявленням та лікуванням неврологічних захворювань. Виконує паравертебральні блокади. В роботі використовує такі методики, як ботулінотерапія та кінезіотерапія. Лікує вегетосудинну дистонію, мігрень, головні болі, міжхребетні грижі, нервозність та безсоння.
Дитячий офтальмолог
Лікар займається веденням дитячого офтальмологічного прийому, призначення оптичної корекції різної складності дітям та дорослим.
Ендокринолог
Проводить консультації пацієнтів з різними ендокринними порушеннями. Займається лікуванням з різною патологією щитовидної залози, статевих залоз, гіпофіза, ожирінням; розробляє індивідуальні схем лікування цукрового діабету.
Косметолог
Кардіолог
Лікар кардіолог другої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікування хвороб серцево-судинної системи: гіпертонія, стенокардія, ішемічна хвороба серця, аритмія, міокардит та ін. Закінчила Харківський національний медичний університет за спеціальністю «Лікувальна справа».
Лікар здійснює прийом пацієнтів із неврологічними захворюваннями. Проводить ЕЕГ, РЕГ, Ехо-ЕГ. Займається реабілітацією пацієнтів, які перенесли інсульт, наслідки черепномозкових травм, енцефаліт, менінгіт. Спеціалізується на лікуванні епілепсії, астенічного синдрому та багатьох інших неврологічних патологій.
Психолог
Вячеслав Павлович проводить психологічну реабілітацію для пацієнтів, які страждають від залежності (наркоманія, алкоголізм, ігроманія)
Пульмонолог, Терапевт
Лікар-терапевт, пульмонолог, кандидат медичних наук. Спеціалізується на діагностиці та лікування захворювань: бронхіальної астми, запалення легенів, кропив'янки, алергічних захворювань та ін. Закінчив Харківський національний медичний університет.
Консультація от 400 грн.