Лікарі гастроентерологи в Харкові (метро Наукова)
Знайдено 3 лікаря
2 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Никифор
Хороший та відповідальний лікар. Була у неї на прийомі. Все дуже сподобалося. Спеціаліст уважно поставилася до моєї проблеми, та усіма силами допомагала у її вирішенні. Дуже вдячна їй за ефективне лікування, та моральну підтримку.
Уже почався сезон простудних захворювань. Вирішила зробити вакцину, але не знала яка якісна, та найбільш ефективна. Звернулася до цього лікаря. Отримала детальну консультацію стосовного мого питання. Рекомендую цього спеціаліста!
Гастроентеролог, терапевт
Лахно Ольга Викторовна
Лікар проводить діагностику і лікування захворювань шлунково-кишкового тракту: ГЕРБ, ахалазія кардії, виразка шлунка і дванадцятипалої кишки, запальні захворювання кишечника, гастрит, дисбактеріоз кишечника, дуоденіт, синдром подразненого кишечника, коліт, панкреатит, холецистит, гепатит, цироз печінки, ентерит.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-05-06
Харків
вул. Хвильового (Маяковского), 24
м.Університет155м.Ярослава Мудрого115м.Архітектора Бекетова167
Терапевт, сімейний лікар
Лікар займається лікуванням захворювань терапевтичного профілю. Оформляє медичні довідки, консультує з питань вакцинації, правильного харчування при захворюваннях травної системи. Лікує гастрит, анемію, хронічний бронхіт, харчові отруєння, алергічний риніт, підвищений артеріальний тиск.
Остеопат
Арсентьева Виктория Николаевна
Лікар спеціалізується на остеопатії. Приймає пацієнтів з болем у хребті та попереку, гастритом, простатитом, жіночою безплідністю, онімінням кінцівок та мігренню. Лікує защемлення сідничного нерва, сколіоз, міжреберну невралгію, захворювання суглобів та остеохондроз.
Консультація від 1700 грн