Лікарі у Дніпрі (Новокодацький район)

Фільтр: (Знайдено 55 лікарів 4 відгука) Сортування: (ПІБ)
Олена П.
Лікар був доброзичливий, відповів на мої питання, все пояснив. Лікар привітний, добре зустрів і провів консультацію, я всім задоволений. Лікування по-справжньому ефективне, уже наступного дня відчув себе набагато краще! Дякую!
Оксана
Лікар показав себе дуже ввічливо, і помітно що повністю компетентний у своїй галузі. Після аналізів, лікар, призначив лікування. Уже протяго кількох днів, відчув значне поліпшення свого стану, чум завдячую спеціалісту! Рекомендую!
Ірина
Сподобалося, привітна і, як фахівець, і як людина хороша. Довго шукала кваліфіковано спеціаліста, змінила трьох лікарів, аж поки не потрапила на прийом до Катерини Сергіївни. Надалі буду консультуватися та лікуватися у неї!
Анастасія
Уважний, акуратний, чудовий професіонал своєї справи. Рекомендую всім! Вперше звернулася до Катерини Сергіївни більше 2-х років тому з певною проблемою. Успішно і швидко все вилікували, тепер консультуюся тільки у неї! Буду рекомендувати!
Сертифікований фахівець з кольпоскопії, проводить діагностику і лікування патологій шийки матки, використовуючи для цього сучасні методи (кольпоскопія, біопсія шийки матки, електрична коагуляція, радіохвильове лікування патологій шийки матки).
Лікар спеціалізується на вроджених і набутих захворюваннях сечостатевої системи у чоловіків і у жінок. Проводить комплексну терапію пієлонефриту, сечокам'яної хвороби, простатиту, уретриту, циститу, аденоми простати. Приймає пацієнтів в плановому порядку, надає екстрену допомогу.
Професійне та дбайливе ставлення до кожного пацієнта. Дітям до 14- ти років – бонус!
Дніпро ж/м Покровський, 5 б м.Покровська175
Лікар-стоматолог, спеціалізується на підлітковій та дорослій терапевтичній стоматології. Працює з каналами за сучасними методиками і технологіями (Ендомотор, гаряча гутаперча, апекс-локатор), відновлення і реставрація зубів будь-якої складності; корекція прикусу.
Хірург
Гінеколог
Лікар займається діагностикою та лікуванням гінекологічних захворювань. Успішно лікує ендометрит, клімакс, кісти яєчників, передменструальний синдром. Виконує відеокольпоскопію. Проводить радіохвильове лікування ерозії шийки матки, аспіраційну біопсію порожнини матки. В роботі використовує сучасні методики.
Педіатр
Лікар педіатр першої категорії, лікує гострі респіраторно-вірусні інфекції, захворювання органів дихальної системи, порушення у шлунково-кишковому тракті. В її компетенцію входить лікування дітей раннього віку.
Психотерапевт, Психиатр, Психолог
Врач психолог, психиатр, психотерапевт, первой квалификационной категории, оказывает медицинскую помощь детям с неврозами, депрессиями, шизофренией, дистресс-синдромами. Специализируется на диагностике и лечении посттравматических стрессов, фобий, энуреза, психологических расстройствах. Голикова Ольга Ивановна Участник Ассоциации психиатров Украины.
Доктор Гуржій Мирослав Вікторович займається терапевтичним лікуванням. Консультує як лікар загальної практики, надає послуги медичних оглядів і постановки діагнозу. Лікує неускладнені форми хвороб будь-якої етіології, включаючи ГРВІ, гастрити і цистити. Підвищує медичну грамотність, веде санітарно-гігієнічні інструктажі. В роботі використовує консервативні методи лікування. За свідченнями виписує направлення до лікарів вузьких спеціалізацій.
УЗД-спеціаліст
Лікар УЗД вищої кваліфікаційної категорії, проводить ультразвукові дослідження органів черевної порожнини, сечовидільної та статевої систем, щитовидної і молочних залоз, лімфовузлів, м'яких тканин.