Лікарі гінекологи у Дніпрі (Амур-Нижньодніпровський район)

Наталія
Кваліфікований спеціаліст, уважна і мені дуже допогла у лікуванні. Дякую за все! Рекомендую щиро!
НаталIя
Квалифицированный, очень грамотный и отзывчивый доктор! Очень благодарна ей за помощь! Рекомендую как профессионала и внимательного врача!
Дарья
Самый лучший врач!
12 квітня '18 г.
Я обратилась к Юлии Николаевне за консультацией. Она диагностировала патологию и назначила лечение в связи с тяжестью заболевания. Огромное ей спасибо. С болезнью мы справились
Лікар локов Юлія Миколаївна має першу категорію кваліфікації за профілем гінекології. Спеціалізується на лікуванні хвороб, що вражають шийку матки, запальних захворювань репродуктивної системи жінок, порушень менструального циклу. Надає послуги консультативного прийому, підбору протизаплідних засобів. Також проводить консультації з планування сім'ї. Виконує такі діагностичні процедури, як розширена відеокольпоскопія, біопсія, УЗД. В роботі використовує медикаментозні й апаратні методи лікування.