Сторінка 6. Приватні лікарі в Броварах
Знайдена 81 лікар
2 відгука
Віра
Лікарю найвища оцінка! Дуже розумний, все детально розповів, все грамотно пояснив. Спеціаліст, до якого можна і потрібно піти якщо є проблема. Дуже сподобалося, буду рекомендувати, та за потреби звертатися сама! Дякую за турботу!
Каріна
Дуже кваліфікований, уважний і ввічливий лікар. Все сподобалося. Ціна за консультацію та такий детальний та якісний огляд цілком доступна. Все було пояснено зрозумілою для простої людини мовою. Ліки ефективно допомагають. Зараз все добре.
Консервативне і оперативне лікування гінекологічних захворювань.
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, УЗД-фахівець
Баторшина Марина Андреевна
Марина Андріївна – лікар акушер-гінеколог ІІ категорії, УЗД-фахівець з гінекології, дитячий гінеколог. Лікар спеціалізується на: веденні вагітності, підборі контрацепції, постановці ВМС, проведенні аспіраційної біопсії ендометрію, вакцинації від ВПЛ, естетичній гінекології. Марина Андріївна лікує ендометріоз, міому матки, порушення менструального циклу, захворювання шийки матки, новоутворення яєчників, клімактеричні розлади.
вул. Сергія Москаленка, 41
Лікар Войтович Світлана Валеріївна - отоларинголог вищої категорії. Спеціалізується на захворюваннях ЛОР-органів. Лікар загальної практики, працює з дорослими пацієнтами та дітьми. Діагностує захворювання на ранніх стадіях розвитку, призначає індивідуальні схеми терапії. В роботі використовує сучасні методики, безпечні для людей будь-якої вікової категорії. Усуває сторонні предмети, промиває пазухи носових ходів, сірчані пробки. Приймає в приватному порядку за попереднім записом.
Психотерапевт
Лікар проводить діагностику тривожних і депресивних станів. Займається терапією фобій, неврозів і панічних атак. Лікування здійснює за допомогою групових або індивідуальних сеансів психотерапії. У своїй діяльності використовує різні сучасні і традиційні методики.
Масажист
Займається лікуванням різних розладів за допомогою спеціальних масажних методик. Виконує масаж комірцевої зони, класичний масаж спини і сегментарний масаж. Приймає пацієнтів з болями в області спини, шиї і тазу, порушенням сну і хронічними інфекційними захворюваннями.
Кардіолог
Лікар спеціалізується на інструментальній діагностиці та лікуванні захворювань серцево-судинної системи. Займається терапією на ішемічну хворобу серця, вроджених і набутих вад, гіпертонічної хвороби, інфаркту. Працює з сучасними методиками.
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань органів зору. Проводить інструментальну діагностику, оцінює загальний стан. Призначає корекційну терапію. Проводить лікування астигматизму, короткозорості та далекозорості. Спеціалізується на глаукомі, катаракті, кон'юнктивіті.
Масажист
Спеціаліст з різних технік масажу, застосовує індивідуальний підхід.
Педіатр
Лікар спеціалізується на планових оглядах новонароджених, веде контроль основних показників. Складає графік індивідуальної вакцинації. Проводить первинний огляд, призначає лікування ГРВІ, ГРЗ та грипу. Робить щеплення. Приймає в плановому режимі.
Психолог, гештальт-терапевт
Доктор спеціалізується в області психології і гештальт-терапії. Займається корекцією ваги, лікуванням тривожності і нервозності. Приймає пацієнтів з гострими і хронічними болями, запамороченнями, порушенням сну і емоційною нестабільністю.