Ковтун Оксана Володимирівна
Ендокринолог
Лікар першої категорії
Лікар першої категорії має спеціалізацію в області дитячої ендокринології. Проводить діагностику і лікування щитовидної залози, працює з проблемами зайвої ваги у дітей і підлітків, затримки фізичного і статевого розвитку, патології росту. Займається індивідуальним підбором раціону харчування, фізичних навантажень і лікувальних процедур. Також фахівець проводить лекції-семінари для батьків в приватних дитячих садах.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Инга
21 липня '18р.
Проблемы со щитовидной железой передались мне по наследству. Я наблюдаюсь в Оксаны Владимировны. Она назначила лечение, которое прошло успешно. Сейчас моя щитовидная железа в норме. Спасибо огромное за помощь.
Віталій
12 липня '18р.
Після багатьох дієт, я зрозумів, що надмірна вага у мене не від переїдання. Звернувся до кваліфікованого ендокринолога Ковтун Оксани. Після певних діагностик, вона поставила діагноз і призначила лікування. Курс лікування ще не закінчено, але результат вже є - мінус 10 кілограм.
06 грудня '20р.
Долго искала своего эндокринолога, после переезда в Киев, Оксага Владимировна лучшая, никогда не назначит лишнего, всегда очень внимательная, все объяснит.
- 1999 р. — Національний медичний університет ім. О. О. Богомольця, лікувальний факультет, р. Київ;
- 2001 р. — Інтернатура за спеціальністю «Педіатрія».
Курси підвищення кваліфікації
- 2005 р. — курси спеціалізації з санології на базі кафедри санології та спортивної медицини КМАПО ім П. Л. Шупика;
- 2006 р. — спеціалізація з дитячої ендокринології на кафедрі ендокринології КМАПО ім. П. Л. Шупика;
- 2016 р. — курси підвищення кваліфікації з дитячої ендокринології КМАПО ім. П. Л. Шупика.
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Арсенальная
Берестейская