Юшенко Ванда Віталіївна
Лікар-отоларинголог Юшенко Ванда Віталіївна спеціалізується на лікуванні захворювань ЛОР-органів у дорослих пацієнтів. Постійний учасник профільних конференцій. Проводить лікування за найсучаснішими методиками.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
08 грудня '21р.
В ОН Клиник обращаюсь не первый раз. Была на приеме у отоларинголога Юшенко В. В. , назначением и доктором осталась очень довольна. Так же очень удобно, что в клинике, можно на месте сдать анализы и сделать УЗИ. Была так же на консультации у семейного доктора Дзюбы А. Л. В клинике, так же лечится муж, остались довольны лечением у доктора гастроэнтеролога Ганжи Е. Г. Поставила правильный диагноз, назначила лечение, после которого наступило улучшение!
Антонина
02 вересня '20р.
Была на приеме у Юшенко Ванды Витальевны, доктор внимательно ознакомилась с моими жалобами, выслушала меня, затем осмотрела, задала вопросы и назначила лечение. Что мне особенно понравилось, так это то, что врач не начала сразу назначать антибиотик. Что не мало важно в наше время. Так как после антибиотиков могут быть плохие последствия. Я их не люблю. И для меня такой подход к лечению очень грамотный. Рекомендую Юшенко Ванду Витальевну.
Андрій
21 грудня '19р.
Хороша людина, та висококваліфікований спеціаліст. Звертаюся лише до неї, так як завжди впевнений у позитивному результаті! Раджу!
- 1996 — закінчила Одеський державний медичний університет ім. Пирогова, спеціальність "Лікувальна справа".
- 1996 — лікар-інтерн ЛОР-відділення Миколаївської обласної лікарні.
Курси підвищення кваліфікації
- 2005 — передатестаційні курси по циклу "Отоларингологія" при Запорізькій медичній академії післядипломної освіти, кафедра отоларингології.
- 2017 — конференція "Міждисциплінарний підхід до сучасних стандартів лікування і профілактики риносинуситів і отитів з позиції доказової медицини", м. Одеса.
- 2018 — конференція "Сучасні стандарти діагностики і лікування в отоларингології", м. Одеса.
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Академгородок
Арсенальная