Підвисоцька Діана Ігорівна

Отоларинголог дорослий та дитячий, отоларинголог-хірург
Моя професія для мене — це можливість щодня впливати на якість життя людей. Дихання, слух і голос — це те, що ми часто недооцінюємо, поки не втрачаємо комфорт. Мені подобається моя робота за можливість швидко полегшити стан і повернути людні звичну якість житя. Особливу увагу приділяю комфортному прийому для маленьких пацієнтів — без страху та зайвого стресу. Для мене важливо, щоб пацієнти виходили від мене з відчуттям, що їх почули — і фізично, і по-людськи.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Ксюша
08 березеня '20р.
Молодий, але дуже компетентний фахівець! За рекомендацією друзів, потрапив на консультацію до цього лікаря. Був приємно вражений, її глибоким знаннями у своїй сфері. Детально мене оглянула, розпитала, та поставила діагноз. Призначення ефективно допомогли. Щиро вдячний лікарю за допомогу!
OLEKSANDR
20 лютого '20р.
Один з кращих спеціалістів що я знаю. Діана Ігорівна виконувала мені пневмомасаж барабанної перетинки, так як маю певні проблеми. Хочу сказати, що краще від неї цю процедуру ще не виконував ніхто. Спеціаліст молодий, але помітно що кваліфікований. Рекомендую!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2013-2018 рр. — Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського, медичний факультет;
  • 2018-2020 рр. — Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця, спеціальність «Отоларингологія»;
  • 2025 р. — Національний університет охорони здоровʼя України ім. П.Л. Шупика, спеціальність «Дитяча отоларингологія».

Курси підвищення кваліфікації

• 2019 р. — Україно-польський конгрес «Інноваційні технології в отоларингології»;
  • 2019 р. — Науково-практична конференція «Актуальні питання алергології та пульмонології»;
  • 2019 р. — Науково-практична конференція «Проблемні питання гнійних процесів шиї та середостіння»;
  • 2019 р. — Конференція «Сучасні досягнення науки в медичній практиці отоларинголога»;
  • 2020 р. — Всеукраїнська професійна школа респіраторної медицини «Здорове дихання»;
  • 2020 р. — Клінічне мислення, КТ-орієнтири та обґрунтована тактика лікування хронічного риносинуситу (EPOS, EUFOREA, AAO-HNS);
  • 2021 р. — Тематичне удосконалення «Сучасні методи діагностики та лікування в отоларингології»;
  • 2021 р. — Міжнародний конгрес «Отоларингологія: досвід, досягнення, перспективи»;
  • 2021 р. — Майстер-клас «Сучасні хірургічні техніки в отохірургії, хірургії носа та горла»;
  • 2021 р. — Професійна школа «Сучасна отоларингологія: діагностичні алгоритми та принципи лікування пацієнтів із захворюваннями верхніх дихальних шляхів»;
  • 2021 р. — Професійна школа «Здорове дихання»;
  • 2021 р. — Міжнародний форум «Респіраторна медицина – виклик 2021»;
  • 2021 р. — AllergоWin 2021;
  • 2021 р. — Міжнародний конгрес «COVID-19: досвід, досягнення, перспективи»;
  • 2023 р. — Основи вестибулології;
  • 2024 р. — Клінічна отоневрологія покроково;
  • 2025 р. — Майстер-клас «Перфорація носової перегородки: від амбулаторії до хірургії»;
  • 2025 р. — Високотехнологічні хірургічні втручання в ділянці голови та шиї;
  • 2025 р. — Реконструктивно-відновні втручання в ділянці голови та шиї;
  • 2025 р. — Основи фоніатрії;
  • 2026 р. — Хронічний синусит 2026: сучасні підходи (EPOS);
  • 2026 р. — Дисфонія під контролем: алгоритм мислення фоніатра.

Лікар-отоларинголог дорослий та дитячий, отоларинголог-хірург надає послуги

• Консервативне лікування запальних та інфекційних захворювань ЛОР-органів;
  • Зупинка носових кровотеч;
  • Репозиція кісток носа;
  • Промивання носа методом «кукушка»;
  • Ендоскопічне обстеження вуха, носоглотки, гортаноглотки;
  • Видалення сірчаних пробок;
  • Хірургічне лікування хропіння;
  • Марсупіалізація кісти Торнвальда;
  • Корекція мочки вуха;
  • Ушивання тунелів, розривів мочки;
  • Видалення атероми завушної ділянки та мочки вуха.

Лікар-отоларинголог дорослий та дитячий, отоларинголог-хірург займається лікуванням захворювань

• Риносинусит;
  • Секреторний отит;
  • Ларингіт;
  • Абсцеси ЛОР-органів;
  • Фурункули ЛОР-органів;
  • Поліпи носа та навколоносових пазух;
  • Викривлення носової перегородки;
  • Гіпертрофія аденоїдів;
  • Хронічний тонзиліт;
  • Хропіння;
  • Кіста Торнвальда;
  • Атероми завушної ділянки та мочки вуха.