Чуніхін Олександр Леонідович

Анестезіолог
лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на забезпеченні безпеки пацієнта в процесі оперативного втручання. Підбирає метод введення наркозу, дозу знеболюючих лікарських препаратів. В ході операції контролює життєво важливі показники хворого. У ранньому післяопераційному періоді здійснює контроль за самопочуттям пацієнта.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Иван М.
21 лютого '20р.
Олександр Леонідович був запрошений як фахівець-анестезіолог. До процедури, він нам докладно розповів, як готуватися до анестезії, і що робити коли вона буде прокидатися після неї. Спасибі йому, що був присутній на операції від і до.
Марго
03 лютого '20р.
Батькові потрібно було робити складну операцію. До вибору анестезіолога підходили настільки ж ретельно, як і до вибору хірурга. Олександр Леонідович показав себе, як фахівець високого класу в величезним досвідом роботи. Все пройшло відмінно.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

Участь в асоціаціях

• Член Асоціації анестезіологів України та Асоціації анестезіологів Дніпропетровської області.