Чеханов Юрій Олександрович

Гінеколог, хірург, УЗД-діагност
лікар вищої категорії
кандидат медичних наук
Лікар займається лікуванням гінекологічних захворювань. Виконує УЗД органів малого тазу, міомектомію, оперативне лікування доброякісних новоутворень матки, яєчників та маткових труб. Спеціалізується на хірургічному лікуванні ендометріозу, гістероскопічній поліпектомії. Лікує міому матки, безпліддя, поліпи ендометрію, спайкову хворобу органів малого тазу.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

13.03.2017
23 лютого '20р.
Відмінний спеціаліст! Оперував мене. Все пройшло більш ніж вдало, від моєї проблеми не залишилося а ні сліду. Операція пройшла добре, я швидко від неї оправилася. Побільше б таких фахівців! Щире спасибі лікарю Буду рекомендувати!
Борис
19 лютого '20р.
У моєї матері діагностували множині міоми матки. Постало питання у виборі спеціаліста, який би зміг ефективно нам допомогти. Нам порадили саме цього лікаря. Операція пройшла успішно. Зараз, моя мама іде на поправку. Щиро вдячна лікарю!
Лариса
12 серпня '23р.
Чеханов Юрий Александрович гениальный врач и душевный человек, в 2021 году он меня прооперировал, всё прошло благополучно, я рада что попала к такому специалисту
10 червеня '21р.
Самый лучший врач. У меня был сложный случай, вселил в меня веру в лучшие, операцию провели просто супер. Уже бегаю и ничего не беспокоит. Спасибо Вам огромное!!!!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2005 р. — Дніпропетровська державна медична академія, лікувальна справа.

Курси підвищення кваліфікації

• 2003 р. — IV Всеукраїнська Школа з гінекологічної ендоскопії., м. Одеса, Україна.
  • 2006 р. — "Актуальні проблеми ультразвукової діагностики в урогінекології", м. Київ, Україна
  • 2006 р. — Школа-семінар з міжнародною участю "Сучасні досягнення та перспективи ендоскопічної хірургії в гінекології", м. Київ, Україна.
  • 2007 р. — "Київська школа сучасної гінекологічної ендоскопії", м. Київ, Україна.
  • 2007 р. — член Українського товариства гінекологів-ендоскопістів і Тазових Хірургів.
  • 2008 р. — спеціаліст з Акушерства та гінекології., м. Дніпро, Україна.
  • 2008 р. — "V Всеукраїнська конференція з ендоскопічної хірургії в гінекології", м. Одеса, Україна.
  • 2014 р. — Сертифікаційна програма: теоретичний іспит "TESTT1" і практичний іспит: "LASTT, SUTT1" і "HYSTT1", отримав ступінь "бакалавра з ендоскопії", м. Порто Хелі, Греція (з відзнакою).
  • 2014 р. — I Міжнародний конгрес переможців, Регіональна конференція ESGE., м. Порто Хелі, Греція.
  • 2014 р. — Курс Європейської Академії гінекологічної хірургії "A to Z Laparoscopic Suturing" (Лапароскопічне шиття від A до Z), Нікосія, Кіпр.
  • 2015 р. — Сертифікаційна програма: теоретичний іспит "TESTT2" і практичний іспит: "LASTT, SUTT2" і "HYSTT2", отримав ступінь "Мінімально — інвазивного хірурга-гінеколога", Португалія.
  • 2016 р. — З курсу мінімально — інвазивної хірургії — "Практична лапароскопічна анатомія зі застосуванням передових хірургічних технік в гінекологічній хірургії", м. Страсбург, Франція.
  • 2016 р. — Майстер клас з дисекції на мертвих тілах, організований Інститутом Дослідження Раку травної системи (IRCAD), в Інституті анатомії., м. Тюбінгів, Німеччина.
  • 2016 р. — Міжнародний конгрес ESGE, Брюссель, Бельгія. Брав участь в першому Чемпіонаті світу з лапароскопічного шиття (фіналіст).
  • 2017 р. — доповідь Науково-практична конференція "Мінімально-інвазивна хірургія органів малого тазу", м. Одеса, Україна.
  • 2017 р. — IV Міжнародний конгрес переможців, Регіональна конференція ESGE., м. Рим, Італія.
  • 2017 р. — запрошений методист Європейської Академії гінекологічній хірургії.
  • 2019 р. — підтвердження сертифіката спеціаліста з ультразвукової діагностики.
  • 2019 р. — вища кваліфікаційна категорія за спеціальністю Акушерство і гінекологія.
  • 2019 р. — ступінь Кандидата медичних наук, м. Одеса, Україна.
  • 2019 р. — I Міжнародний майстер клас з вивчення хірургічної анатомії тазових органів і технік її використання у лапароскопії (теоретична частина та практичний курс на мертвих тілах), м. Верона, Італія.

Участь в асоціаціях

• Асоціація акушерів і гінекологів України.
  • Українське суспільство гінекологів-ендоскопістів і Тазових Хірургів.

Додаткова інформація

• 10 наукових праць, 1 патент.
  • 20 років, близько 500 операцій.

Гінеколог, хірург, УЗД-діагност надає послуги

• ультразвукове дослідження органів малого тазу;
  • гістероскопія;
  • лапароскопія;
  • гістероскопічна поліпектомія;
  • гістероскопічна міомектомія;
  • гістероскопічна роз'єднання внутрішньоматкових синехій;
  • хірургічне лікування доброякісних утворень матки, яєчників і маткових труб;
  • міомектомія (видалення міоматозних вузлів);
  • гістеректомія (видалення матки);
  • хірургічне лікування ендометріозу;
  • ургентна хірургія (апоплексія яєчника, позаматкова вагітність, перекрут яєчника);
  • реконструктивно-пластичні операції у жінок з спайковий хворобою органів малого тазу;
  • реконструктивно-пластичні операції у пацієнток з опущенням та випаданням статевих органів;
  • лапароскопічні контрацептивні втручання на маткових трубах (хірургічна стерилізація).

Гінеколог, хірург, УЗД-діагност займається лікуванням захворювань

• кісти яєчників;
  • паратубарні і параоваріальні кісти;
  • міома матки;
  • ендометріоз;
  • спайкова хвороба органів малого таза;
  • безпліддя;
  • опущенням та випаданням статевих органів;
  • апоплексія яєчника;
  • позаматкова вагітність;