Бурчак Вадим Миколайович
Ендокринолог
лікар вищої категорії
Лікар ендокринолог вищої кваліфікаційної категорії, надає допомогу дорослим з вузловим зобом, хронічним аутоімунний тиреоїдит, цукровий діабет, ожиріння. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань наднирників, тиреоидину, гіпотиреозу, хвороби Іценко-Кушинга. Бурчак Вадим Миколайович автор 30 наукових публікацій. Член Асоціації ендокринологів України. За досягнення в області ендокринної патології нагороджений почесною медаллю.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Людмила Васильевна
13 вересня '17р.
Профессионализм во всем: понимание проблемы, внимательность, грамотное назначение лекарств. Буду ждать результата лечения.. Большое спасибо за консультацию - появилась надежда на положительные изменения...Оценка самая высокая
Анастасия
29 серпня '17р.
Доктор очень внимательный, уделил 1,5 часа времени, вник в мою ситуацию, все разложил по полочкам, не назначил в лечении ничего лишнего. Таких врачей немного..
Валентина Петровна
25 липня '17р.
Знаю доктора не первый день и только с хорошей стороны. Он очень помог мне в свое время и теперь наблюдает. Огромное спасибо Вадиму Николаевичу!
Вика
24 липня '17р.
Доктор вызывает доверие. Хороший специалист, все понравилось.
Александр
24 липня '17р.
Очень толковый специалист. Рад, что попал именно к нему.
- 1993 р. — Дніпропетровський медичний інститут.
Курси підвищення кваліфікації
- 2015 р. — передатестаційний цикл з ендокринології на базі Харківської медичної академії післядипломної освіти.
- 2016 р. — тематичне удосконалення «Актуальні питання сучасної ендокринології» ДЗ "Дніпропетровська медична академія МОЗ України", ФПО.
Участь в асоціаціях
- Асоціація ендокринологів України.
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Арсенальная
Берестейская