Сторінка 3. Діагностичні центри Києва на м.Вокзальна

Знайдено 62 клініки

Сб Нед Цілодобово
Щербань Ірина
Вже майже пройшли три місяці як мені була проведена операція на оці в Клініці ВІЗІОБУД за адресою м.Київ просп.Лобановського,17. 01 лютого 2026 року я повністю втратила зір на лівому оці. Мій діагноз до операції: ускладнена катаракта, тотальний гемофтальм, наскрізний макулярний розрив, регматогенно-тракційне відшарування сітківки, дібетична проліферативна ретинопатія. Завдяки проведеній операції на оці лікарем- офтальмологом- хірургом к.м.н. Чічур Діаною Андріївною та доопераційне і післяопераційне спостереження, лікування лікарем Семеген Мар'яною Миронівною вдалось повернути зір на лівому оці. Мені була проведена закрита субтотальна вітректомія з ендолазеркоагуляцією сітківки та газовою ендотампонадою, факоемульсифікація катаракти з імплантацією ІОЛ. Вже через два місяці газ повністю розсмоктався і картинка на оці була повна. Пишу все це не тільки для того, щоб виразити вдячність лікарям і медсестрам, а й для тих пацієнтів, які мають схожі діагнози та шукають свого лікаря. Так тут послуги не дешеві, але результат важить більше. Велика подяка від мене лікарям Чічур Діані Андріївні, Семеген Мар'яні Мирославівні, молодшому медичному персоналу, які супроводжують від рецепшина, під час операції, обстеження, лікування. Ваш пацієнт Щербань Ірина.
ОЛЕКСАНДР
ДЯКУЮ ДМИТРУ ВАСИЛЬОВИЧУ ЖМУРИКУ ТА ВСЬОМУ КОЛЕКТИВУ КЛІНІКИ.
Микулич Татьяна
Хочу выразить огромною благодарность всему коллективу клиники Визиобуд! Это была четвертая клиника, прежде чем я сделала выбор.После консультации у офтальмолога-хирурга Мельника В.А. я поняла, что могу доверить свои глаза только этому врачу. Сейчас я вижу хорошо без очков.И это благодаря большому профессионализму Владимира Алексеевича. Всем людям, которым необходима операция по замене хрусталика очень рекомендую клинику"Визиобуд" и этого хирурга, у которого, не боюсь сказать, божий дар. Да, цены здесь не дешевые, но обслуживание поставлено на высшем уровне! Все врачи, медсёстры, девочки на рецепшине очень приветливые и доброжелательные! Не могу не поблагодарить лечащего врача, которая является и зам.главного врача, Иващик Елену Григорьевну за терпение и внимание ко мне даже во время карантина. Да, клиника работает онлайн и предоставляет консультации своим пациентам. Огромное спасибо всем, кто помогает людям увидеть этот мир в новых красках.
Ирина Сергеевна
Хочу выразить огромную благодарность всему коллективу клиники Визиобуд и офтальмологу-хирургу Мельнику В.А. за проведенную операцию по удалению катаракты! Очень довольна результатом,вижу 100%.Желаю вам успехов в работе,довольных пациентов! Вы лучшие!)
Екатерина
У мамы стремительно развилась дальнозоркость, искали хорошего офтальмолога. Коллега посоветовала обратиться к Кикоть. Уже на первом приеме Людмила Викторовна начала предпринимать действия, чтобы облегчить мамино состояние. После курса лечения улучшения на лицо. Продолжаем ходить к Кикоть и очень довольны ее работой.
Оля
Возникли очень серьезные проблемы с глазами, обратилась за помощью к доктору Ганюк. По результатам всех обследований она назначила комплексное лечение, сама выполняла сложные инъекции. Улучшения колоссальные. Спасибо Елене Степановне за помощь!
6,1
Київ вул. Митрополита Василя Липківського 16 В
м.Вокзальна15 40
  • Оптична когерентна томографія зорового нерва або сітківки одного ока 400
  • Оптична когерентна томографія зорового нерва або сітківки обох очей 700
  • УЗД ока (B-scan) 350
  • Комплексна оптична когерентна томографія (сітківка, зоровий нерв, макулярний гангліонарний комплекс) 1 000
  • Ангіо ОКТ (без введення контрасту) одного ока 600
6,1
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17
м.Вокзальна43 15
Клініка сучасної офтальмології "Візіобуд" спеціалізується на діагностиці та терапії захворювань органів зору. Послуги надаються як дорослим пацієнтам, так і дітям.
Щербань Ірина , 08 мая '26г.

• Вимірювання внутрішньоочного тиску за iCare 500
  • В-сканування внутрішньоочних структур (одне око) 750
  • Вимірювання внутрішньоочного тиску 300
  • Кератотопографія (Касія) з пахіметрією (два ока) 1 400
  • Комп’ютерна периметрія 800
5,4
Київ вул. Бульварно-Кудрявська, 34 Г
м.Університет17 6 м.Вокзальна19 9
Медичний центр "Мольфа" надає високоякісну медичну допомогу за наступними напрямками: урологія, терапія, психотерапія, дієтологія, косметологія і інші. Лікарі, які працюють в центрі, досконало володіють новітніми методиками лікування різних захворювань.
Мережа клінік Медбуд
5,3
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17 (пр-т Червонозоряний)
м.Вокзальна39 14 м.Деміївська56 18 м.Олімпійська59 21
Київ пр-т. Валерія Лобановського, 4Б
м.Вокзальна49 17 м.Деміївська59 16 м.Шулявська55 13
Гінекологія, репродуктологія, генетика, андрологія, УЗ-діагностика, урологія, фізіотерапія, масаж, реабілітація, хірургія, дерматологія, косметологія, естетика тіла, лабораторні аналізи, денний стаціонар
  • Визначення статі дитини 650
  • Біохімічний скринінг (без узд) PАPР-A і вільний B-ХГЧ/ І-ІІ триместр 900
  • Біохімічний скринінг (без узд) PАPР-A, вільний B-ХГЧ і PIGF/ І-триместр 1 650
  • Ехогрістеросальпінгографія з анестезією 5 500
  • УЗД молочних залоз у жінок 650
Київ пр-т Повітрофлотский, 52
м.Вокзальна38 10 м.Політехнічний інститут50 8 м.Шулявська47 6
Медичний центр "Медіана" - медичний заклад, що спеціалізується на наданні широкого спектру послуг європейського рівня. Використання в роботі сучасного обладнання дозволяє швидко діагностувати патології та призначати ефективне лікування.
Київ вул. Богданівська, 7 В
м.Вокзальна14 13
Клініка Oksal.Med — це спеціалізований центр, що надає комплексні послуги з онкохірургії, естетичної хірургії і мамології. У центрі використовується сучасне технічне оснащення, що дозволяє провести комплексну діагностику та отримати достовірні результати.
Київ вул. Георгія Кірпи, 2а (Бізнес центр, 1 поверх, оф. 108)
м.Вокзальна10 9 м.Олімпійська35 15 м.Університет18 9
Діагностичний центр "Відродження здоров'я" пропонує послуги з діагностики та відновленню роботи організму без використання хірургічних та медикаментозних методів. Біорезонансна терапія з 2003 року включена в список методів лікування, що відносяться до традиційної медицини. Статистика закладу говорить про те, що більше 85% пацієнтів, які звернулися за...
Київ вул. Солом'янська, 17 (Київська КБ №4 Корпус №1, в рентгенвідділення)
м.Вокзальна38 8 м.Олімпійська45 13
На базі Київської міської КЛ №4 працює центр комп'ютерної томографії "Вітаком Діагностика". Діагностика проводиться із застосуванням обладнання преміум класу, що дозволяє гарантувати низьку ступінь опромінення, високу якість отриманих зображень. Саме сканування і друк знімка займає 15 хвилин.
  • Додаткове контрастування при перевищенні ваги понад 100 кг 500
  • МРТ 3 відділи хребта 5 700
  • МРТ головного мозку при розсіяному склерозі (опис+диск) 1 900
  • МРТ головного мозку (плівка, опис) 2 200
  • МРТ шийного відділу хребта (плівка, опис) 2 000
Професійна стоматологічна клініка "Дент 32" заснована в 2000 році. Персонал клініки має багатий досвід роботи і постійно вдосконалює свої навички. Обслуговування пацієнтів ведеться із застосуванням сучасного стоматологічного обладнання та сертифікованих матеріалів, вироблених в Ізраїлі, США, Німеччині, Швейцарії.