Діагностичні центри Києва на м.Вокзальна (цілодобово)

Фолікулометрія 490 грн.
Кольпоскопія 550 грн.
Дуплексне сканування судин шиї (брахіоцефальнихартерій) 1300 грн.
Електрокардіографія (ЕКГ) 550 грн.
Рентген шлунка і 12-палої кишки 3900 грн.
МРТ головного мозку (голови) 3200 грн.
КТ головного мозку 2000 грн.
Знайдено 3 клініки

Олеся
Я дуже задоволена послугами в центрі і не розумію, звідки можуть взятися негативні відгуки. Мені треба було зробити рентген. Записалася - витратила кілька хвилин. Як готуватися - все розповіли по телефону, ніякої інформації шукати не треба самій. Прийшла на свій час і одразу пішла на рентген, не чекала. Результати по емейлу надіслали, все чітко, опис зрозумілий, якщо лікар хоче щось уточнити в радіолога - є зв'язок. Все справді дуже сучасно та зручно. Раджу звертатися сюди, моя лікарка сказала, що в них найточніша рентген апаратура в Києві і тому найінформативніші знимки.
Удаляла зуб у Павловича Владимира, доктор очень обходительный, осталась довольна.В клинике очень чисто,приняли оперативно. Удалять было страшно, но доктор сделал все быстро и уверенно, спасибо.
Семён Галоян
Первый раз был в этой клинике, попал к Павловичу на чистку каналов зубов. Работа проделана на совесть, все стоит прочно. Рекомендую.
Евгения Владимировна
Павлович отличный доктор! Он делал мне реставрацию двух зубов, всё прошло без боли и результатом я была очень довольна. Идеальная работа!
Раиса Дерябина
Тоже я поставила коронку у Комова. Отличный специалист и быстро все сделал. Коронка стоит как влитая качество работы на уровне.
Наталья
Клиника высокого уровня качества, делала имплантацию , осталась довольна, особенно хочу отметить высокий уровень мастерства Андрея Сергеевича имплантолога и протезиста Ирину Анатольеану.
Київ вул. Авіаконструктора Антонова, 13
м.Вокзальна38 10 м.Олімпійська22
Приватний діагностичний центр М24 пропонує по МРТ перелік послуг: дослідження хребта, дослідження голови і шиї, дослідження судин, дослідження суглобів, дослідження серця, дослідження внутрішніх органів, комплексні дослідження органів, МР-ангіографія з контрастом, динамічні дослідження з контрастуванням.
4,4
Київ вул. Дмитрівська, 3/7
м.Вокзальна11 6 м.Університет10 5
Стоматологічна клініка "Рекодент" виконує всі види медичної допомоги при захворюванні зубів і ясен, проводить ряд естетичних процедур.
4,4
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17
м.Вокзальна39 14 м.Деміївська56 18 м.Олімпійська59 21
Центр "Меддопомога" спеціалізується на лікуванні та догляді за хворими, наданні послуг лежачим і тяжкохворим пацієнтам. Виконання найскладніших медичних маніпуляцій і забір матеріалу для аналізів, сучасні дослідження як в умовах клініки, так і вдома у пацієнта — щоденна робота штату ліцензованих лікарів і медсестер.