Сторінка 2. Діагностичні центри Києва на м.Олімпійська

Фільтр: (Знайдено 33 клініки)
Знайдено 33 клініки

Сб Нед Цілодобово
Сортувати
Алеся
Мучалась годами со своими стопами, а конкретно трещинами и натоптышами, которые после ходьбы горели. Моя подруга Марина посоветовала обратиться к Татьяне Сергеевной, которая работает в центре эстетической медицины «BG LAB». После консультации и осмотра, мне был назначит курс лечения. Теперь, я стала чувствовать себя лучше. Рекомендую.
Алекснандр Александрович
Что я могу сказать? Специалист просто шикарный. Диагноз поставил очень быстро, терапию начал я сразу. Облегчение почувствовал сразу, думаю вместе мы справимся с моей проблемой. Павел Валерьевич хоть и молодой специалист, но очень компетентный!
Мария
Супер!
Сергей
Перенес тяжелую операцию, не знаю, как бы протекало мое послеоперационное восстановление, если бы не Людмила Ивановна. Ее рекомендации по реабилитации стали для меня настоящим спасательным кругом. Спасибо огромное.
Нормальный, приветливый, спокойный и толковый спец. Диагноз поставил, лечение назначил, на все вопросы ответил. Уже следующий день боль практически прошла
У меня была специфическая проблема, от которой я страдала. Обращалась за консультацией к дерматологу Пахнюк Оксане Васильевне. Она определила, какая именно у меня форма розацеа и другие особенности ее проявления у меня, подобрала специальную программу лечения, которая подходила именно мне. Сейчас пользуюсь средствами по уходу, которые порекомендовала доктор. Розовые покраснения практически ушли, мой внешний вид улучшился. А это так важно для женщины! Я очень благодарна Оксане Васильевне за правильный подход и понимание.
6,1
Київ вул. Антоновича, 72
м.Олімпійська м.Палац Україна
Тимчасово лікарі ведуть прийом на території інших медичних центрів. Сучасний Центр естетичної медицини "BG-LAB" надає повний комплекс послуг в області косметології, трихолог, дерматології. Надає можливість пацієнтам не тільки відновити здоров'я і красу шкіри, волосся, тіла, але і зберегти результат на довгий час. Фахівці вищої кваліфікації, які працюють в...
Сеть клиник "Медбуд"
6,0
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17 (пр-т Червонозоряний)
м.Вокзальна39 14 м.Деміївська56 18 м.Олімпійська59 21
Cеть клиник "Стомател"
Київ вул. Димитрова, 5б
м.Олімпійська6 12 м.Печерська25 11 м.Кловська30 17
"Клініка на Діловій" європейського типу, розташована в центрі столиці України. Вона надає повний цикл поліклінічних послуг: комплексний підхід і досвідчені фахівці. Надаються такі послуги - кардіологія, всі види аналізів, сімейна терапія, отоларингологія, гінекологія, гастроентерологія, урологія та ендокринологія. Також працює денний стаціонар.
Київ вул. Георгія Кірпи, 2а (Бізнес центр, 1 поверх, оф. 108)
м.Вокзальна10 9 м.Олімпійська35 15 м.Університет18 9
Діагностичний центр "Відродження здоров'я" пропонує послуги з діагностики та відновленню роботи організму без використання хірургічних та медикаментозних методів. Біорезонансна терапія з 2003 року включена в список методів лікування, що відносяться до традиційної медицини. Статистика закладу говорить про те, що більше 85% пацієнтів, які звернулися за...
Київ вул. Липківського, 25
м.Вокзальна20 8 м.Олімпійська42 17
Багатопрофільний медичний центр ProfMedical спеціалізується на наданні кваліфікованої медичної допомоги, орієнтуючись на комплексний підхід та індивідуальний план лікування.
Київ вул. Предславинська, 29
м.Печерська20 8 м.Палац Україна7 2 м.Олімпійська14 6
Багатопрофільна клініка "Центр здорового життя" - це медичний центр, в якому займаються діагностикою і комплексним лікуванням різноманітних захворювань, поєднуючи методики традиційної і нетрадиційної медицини. У клініці працюють фахівці низки медичних галузей: кардіологи, невропатологи, психотерапевти, урологи, гінекологи, терапевти, дієтологи, імунологи,...
Гінекологічний центр "Надія" надає повний спектр гінекологічних послуг з людським і шанобливим ставленням до пацієнтів. Головна цінність гінекологічної клініки — здоров'я і повноцінність жінки у будь-якому віці.
  • Кольпоскопія 300
  • УЗД для вагітних (до 11 тижнів) 350
  • УЗД органів малого тазу гінекологічне 450
  • Кольпоскопія (мікроскопія і цитологія урогентального мазка) 650
  • дивитися весь прайс
Київ вул. Жилянська, 69/71 , Центр
м.Вокзальна13 5 м.Олімпійська19 14
Медичний центр "Серце і судини" - спеціалізована кардіологічна клініка, яка була заснована в лютому 2003 року. Головна сфера діяльності центру - кардіологічні і судинні захворювання. Спеціалісти клініки - кардіологи, кардіореаніматологи, функціональні діагности та спеціалісти УЗ-діагностики. Окрім того, в медичному центрі працюють і лікарі суміжних...
Працює з
Пн: 08:30-15:30 Вт: 08:30-15:30 Ср: 08:30-18:00 Чт: 08:30-15:30 Пт: 08:30-15:30 Сб: 10:00-15:00
Київ пр-т Повітрофлотський, 52
м.Вокзальна43 12 м. Васильківська22 м.Олімпійська26
Сучасний медичний центр "Сімейний лікар" з 2011 року надає пацієнтам різноманітні медичні послуги. Це інноваційні методи діагностики та лікування: іридодіагностика (встановлення хвороби по очах), вегето-резонансне тестування організму, духовні та психологічні практики, гомеопатія, рефлексотерапія масаж.
Київ вул. Амосова, 6
м.Палац Україна27 7 м.Олімпійська24 6
Приватний кабінет флеболога Костянтина Барабоя — це кваліфікована допомога від провідного спеціаліста в області діагностики й лікування судинних захворювань. Основний напрямок діяльності доктора — діагностика основних патологій і складання персональної схеми акт
  • УЗД вен нижніх кінцівок + консультація флеболога 900
  • УЗД судин шиї 900