Сторінка 3. Діагностичні центри Києва на м.Олімпійська

Знайдено 34 клініки

Сб Нед Цілодобово
Павел
Прекрасный специалист, доверяю только ему
Тамара
Я страждала варикозним розширенням вен на ногах протягом багатьох років. І ось настав момент, коли я звернулася в вашу клініку. Лікар зробив з моїми ногами диво. Я дуже вдячна Костянтину Вікторовичу!. Дай Бог вам здоров'я, у вас золоті руки.
Марія
Хочу висловити найтепліші слова подяки лікарю Костянтину Вікторовичу Барабою. Лікар кваліфікований, розуміє і знає свою справу. Дуже грамотний спеціаліст, чудовий фахівець і просто хороша людина. Рекомендую!
Сніжана
Подяка! Хочу висловити величезну подяку Костянтину Вікторовичу Барабою , за його чуйне ставлення до своєї роботи і пацієнтам. За професіоналізм, індивідуальний підхід, вникання в усі деталі по здоров'ю пацієнтів. За зрозумілі роз'яснення і рекомендації. Всім своїм знайомим обов'язково буду рекомедувати!
Алла Михайловна Мазина
Отличный флеболог Константин Викторович Барабой. Доверилась ему на все сто процентов. Все мои болячки вылечил, теперь советую его всем своим подругам, которые тоже страдают от варикоза. Подобрал мне медицинские чулки, которые абсолютно мне не мешают работать, летом не жарко. Швов практически не видно. Спасибо.
Дударева С.М,
Проживаю в іншому місті (Короп), але дуже люблю ваш центр за чуйних лікарів і їх професіоналізм. Особливо вдячна судинному флебологу Барабой Констянтіну Вікторовичу. Це лікар, який заслуговує найдобріших слів. Дуже чуйний, уважний. Відразу видно професіоналізм і особливе вміння спілкуватися з людьми! Кожну жалобу не залишить без уваги. Все подивиться, вивчить всі аналізи, розповість, пояснить і заспокоїть.
Київ вул. Амосова, 6
м.Палац Україна27 7 м.Олімпійська24 6
Приватний кабінет флеболога Костянтина Барабоя — це кваліфікована допомога від провідного спеціаліста в області діагностики й лікування судинних захворювань. Основний напрямок діяльності доктора — діагностика основних патологій і складання персональної схеми акт
  • УЗД вен нижніх кінцівок + консультація флеболога 900
  • УЗД судин шиї 900
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17
м.Вокзальна39 14 м.Деміївська56 18 м.Олімпійська59 21
Центр "Меддопомога" спеціалізується на лікуванні та догляді за хворими, наданні послуг лежачим і тяжкохворим пацієнтам. Виконання найскладніших медичних маніпуляцій і забір матеріалу для аналізів, сучасні дослідження як в умовах клініки, так і вдома у пацієнта — щоденна робота штату ліцензованих лікарів і медсестер.
Київ вул. Предславинська, 35
м.Палац Україна5 1 м.Печерська20 10 м.Олімпійська21 17
Медична санітарна частина ПАТ Київський завод Радар спеціалізується на проведенні лабораторної, інструментальної та функціональної діагностики.
Працює з
Пн: 09:00-16:00 Вт: 09:00-16:00 Ср: 09:00-16:00 Чт: 09:00-16:00 Пт: 09:00-14:00
Київ вул. Саксаганського 60
м.Вокзальна39 15 м.Деміївська56 19 м.Олімпійська59 16
Приватний хірургічний кабінет Олексія Орлова надає лікувально-діагностичні послуги в області проктології, хірургії та ендоскопії амбулаторно та вдома у пацієнта.
  • Ректороманоскопія 700
  • ЕКГ з розшифровкою 250
  • Розшифровка ЕКГ 170
  • Електрокардіографія (ЕКГ) 150
Київ вул. А. Шовкуненка, 3
м.Вокзальна19 9 м.Олімпійська45 22
Медичний заклад є багатопрофільним. Воно об'єднує фахівців різних спеціалізацій. У клініці доктора Василевича пацієнт має можливість вибрати контрактну або безконтрактний схему лікування.
Київ вул. Максима Кривоноса, 19 А , Солом'янка
м.Вокзальна41 15 м.Олімпійська52 15 м.Палац спорту58 16
Медичний центр "Надія" — це спеціалізована клініка репродуктивної медицини, яка почала функціонувати в 2006 році. Лікарі установи мають більше ніж 15-річний досвід в репродуктології.
Київ вул. Авіаконструктора Антонова, 13
м.Вокзальна38 10 м.Олімпійська22
Приватний діагностичний центр М24 пропонує по МРТ перелік послуг: дослідження хребта, дослідження голови і шиї, дослідження судин, дослідження суглобів, дослідження серця, дослідження внутрішніх органів, комплексні дослідження органів, МР-ангіографія з контрастом, динамічні дослідження з контрастуванням.
4,7
Київ вул. Антоновича (Горького), 47
м.Олімпійська15 40
4,4
Київ вул. Саксаганського, 67
м.Олімпійська15 5 м.Палац спорту17 5 м.Вокзальна23 12
Спеціалізована клініка "КЕМ-Стоматологія" займається рішенням проблем із зубами.
4,4
Київ вул. Єреванська, 6 (2-й поверх, каб. №218)
м.Вокзальна35 13 м.Політехнічний інститут44 12 м.Олімпійська26
Спеціалізована установа "Приватний кабінет Пророченко" займається діагностуванням та лікуванням серцево-судинних патологій. Прийом веде лікар вищої кваліфікаційної категорії.