3D КТ, діагностичний центр на Академіка Павлова

м.23-го Серпня

1 1

м.Ботанічний сад

14 5
Харків вул. Бакуліна, 4 (1 поверх, каб. 106)

м.Наукова

р.Слобідський

• Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
Спеціалізований центр променевої діагностики 3D КТ на Академіка Павлова проводить обстеження та комп'ютерну томографію щелепно-лицьового апарату пацієнтів. Це один з філій мережі діагностичних центрів міста. У штаті кваліфіковані фахівці-рентгенологи, які мають великий досвід практичної роботи.
  • Ціни на послуги
  • Відгуки

3D КТ, діагностичний центр на Академіка Павлова, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Комп. томогр. щелепи однієї (верхньої або нижньої) 600
  • Комп. томогр. двох щелеп 900
  • Комп. томогр. скронево-нижньощелепного суглоба 500
  • Комп. томогр. двох скронево-нижньощелепних суглобів 850
  • Комп. томогр. сегмента (4 зуба) 400
  • Комп. томогр. сегмента (8 зубів) 450
  • Комп. томогр. сегмента в оклюзії (зуби верхньої і нижньої щелепи з одного боку) 600
  • Комп. томогр. придаткових пазух носа 900

17 січня '25р.
Все добре
Ярослав
08 жовтня '20р.
Новое оборудывание, вышколеный персонал, рекомендую.
21 жовтня '19р.
Посещала данный центр 16.09.2019, направлял стоматолог. Нужно было пройти КТ обеих челюстей. Пошла без записи, в порядке "живой очереди ", ожидать минут 15. Очень удобное и современное помещение, новейшая аппаратура. Отзывчивые и ответственные девушки на ресепшене. Поскольку проживаю в районе м. Героев труда, мне очегь удобно было поаещение именно по этому адресу фактически 3 дом от "Компаса". Только положительные эмоции от данного центра!
Олег
23 квітня '18р.
Після ДТП, мені треба було зробити КТ верхньої та нижньої щелепи. Я звернувся до центру діагностики 3D КТ. Зробили все якісно і швидко, результати діагностики я отримав на диску. В цілому, мене все влаштувало.
Світлана
22 квітня '18р.
Якщо вам необхідна якісна діагностика, а зокрема КТ чи рентген, то я з повною упевненістю можу рекомендувати спеціалізований центр на Академіка Павлова. Тут працюють кращі фахівці, які зроблять все якісно.
Влад
22 лютого '18р.
Так как я профессионально занимаюсь борьбой, то естественно, мне часто приходиться делать диагностику челюстно-лицевого аппарата. Хорошо, что есть центр 3D КТ, здесь делают безопасную для здоровья диагностику, и к тому же очень емкую. После КТ врачам на много легче ставить диагноз.
Яна
24 січня '18р.
У даному діагностичному центрі я робила рентген. Послугами цього медичного закладу я залишилася задоволена. Тут все охайно та акуратно, діагностика якісна і необхідна для ефективного лікування.
Таня
14 січня '18р.
Недавно обращался в 3D КТ на Академика Павлова. С уверенностью могу сказать, что специалисты здесь работают квалифицированные, с большим опытом практической работы. Могу смело рекомендовать всем.
Инна
08 січня '18р.
Когда у меня было подозрение на гайморит, я делала диагностику в центре 3D КТ. Здесь работают настоящие специалисты, быстро сделали КТ, к сожалению, диагноз подтвердился. Я благодарна за качественную диагностику.

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Харків вул. Полтавський шлях, 115 м.Південний вокзал5 4
8,3
3D КТ на вул. Полтавський Шлях спеціалізується на виконанні комп'ютерної 3D томографії. Обстеження проводять лікарі-рентгенологи високої кваліфікації. Методика конусно-променевої комп'ютерної томографії, яка використовується в центрі, дозволяє отримувати точну інформацію при мінімальних дозах для організму людини (25 - 55 мкЗв).
Пн — Пт: 09:00-17:00 Сб: 10:00-15:00
У дитячому відділенні медичного центру «ОН Клінік Харків Палац Спорту» ведуть прийом кваліфіковані лікарі з багаторічним досвідом роботи.
Пн — Пт: 08:00-18:00 Сб: 08:00-17:00 Н: 09:00-14:00
Мамин Дім на Пушкінській — це медичний центр для дітей від народження до 18 років з великою кількістю послуг та для дорослих. У поліклініці доступні комплексні лабораторні дослідження, консультації вузьких спеціалістів та вакцинація не лише для дітей, а й для дорослих.
Пн — Пт: 09:00-17:00 Сб: 09:00-17:00 Н: 09:00-16:00
АВС (Age and Beauty Control Clinic) — медичний центр інноваційних технологій, в якому ви можете пройти комплексну діагностику здоров'я та отримати консультацію фахівців онлайн. Фахівцями клініки розроблено авторську програму "Відновлення після перенесеного COVID-19".
Пн — Пт: 09:00-20:00 Сб: 09:00-20:00