Металокерамічні коронки на зуб у Львові (Личаківський район) (відкриті по сб. клініки)

Знайдена 1 клініка

Сб
Євген
Умови лікування і уважне ставлення до пацієнта у Олександра Вікторовича на висоті. І вартість лікування цілком прийнятна, мене все влаштовує.
Игорь
Врач мне очень понравился. Серьезно подходит к лечению. Все делает качественно.
Львів вул. Скельна, 1 (корп. 3)
р.Личаківський
Стоматологічні клініка доктора Чугай - приватний медичний кабінет з лікування зубів.

Металокерамічні коронки на зуб в лікарнях в інших районах Львова

6,0
Акції
Львів вул. Окружна, 94 А
р.Франківський
Ми пропонуємо повний спектр стоматологічних послуг - від профілактики до складних тотальних реабілітацій. Наші досвідчені лікарі з досвідом понад 10 років практики, забезпечують високоякісне лікування для всієї родини. Наша клініка має дві зручні локації, що дозволяє вам обрати найбільш комфортний варіант для вашого візиту. Ми використовуємо лише сучасні рішення, новітнє обладнання та високоякісні матеріали щоб гарантувати найкращі результати для наших пацієнтів. Ваш спокій завтра візит до нас сьогодні. Приймає лікар: Павлішак Іван Романович
  • Відновлення основи зуба металокерамічною коронкою (лаб. 2) 4 500
  • Відновлення основи зуба металокерамічною коронкою (лаб.3) 5 880
  • Встановл.коронки металевої дитячої (молочний зуб) 1 950
Астра Дент
8,4
Акції
Львів пр-т Шевченка, 7
р.Галицький (Центр)
Затишна сучасна стоматологія у серці Львова - Astra Dent на проспекті Шевченка, 7
  • Встановлення металокерамічної коронки, Megagen (Акція) 4 700
6,9
Львів вул. Шевченка 60, корп 18 (ЖК Семицвіт)
р.Шевченківський
Медичний центр Giorno - це мережа сучасних багатопрофільних мед центрів та сімейних стоматологій. Наразі мережа Giorno вже налічує 5 клінік, але попереду відкриття нових локацій. Медичний центр проводить діагностику та лікування дорослих і дітей з основних напрямків медицини.
  • Коронка металокерамічна (Повна вартість — 8 200 грн) 6 970
6,7
Львів вул. Шевченка, 80б (ЖК Шоколад)
р.Шевченківський
White&White Dental Studio у Львові — сучасна стоматологія з командою досвідчених фахівців. Точність, стерильність, цифрові технології та індивідуальний підхід до кожного пацієнта — усе для вашої ідеальної усмішки