Cервіс пацієнтів "Лікарні" є БЕЗКОШТОВНИМ для пацієнтів та не містить ніяких прихованих комісій.

Чем полезны танцы для человека

Чем полезны танцы для человека

Поддержание тела в хорошей физической форме возможно не только во время занятий спортом в тренажерном зале или на стадионе. Отличной профилактикой многих заболеваний, в том числе опорно-двигательного аппарата или сердца, являются танцы. Еще танцы под любимую музыку — это хорошая профилактика деменции. У пациентов с болезнью Альцгеймера движения под любимую музыку улучшают память и настроение. И не важно, будут это ритмичные или медленные танцы, двигаться в паре или самостоятельно. Это хороший способ поддержать здоровый вес, сбросить лишние килограммы, укрепить кости и мышечную систему, повысить выносливость.

Кроме физического здоровья танцы позитивно сказываются на психологическом здоровье человека. Это отличное средство для улучшения координации движения. Кроме того, во время танца мозговая активность увеличивается. Музыкальная композиция стимулирует центр удовольствия мозга, ритмичные движения активируют сенсорику и двигательные центры мозга. Во время танца необходимо запомнить ряд движений и воспроизвести их, что активизирует память.

Виникли питання — проконсультуйтеся з лікарем
Для запису на консультацію телефонуйте або заповніть форму зворотнього зв'язку:
(050) 301-99-26 (067) 446-11-79
Введіть ім'я
Введіть телефон
Заповніть поле телефона
Коментар
Відправляючи запит, Ви приймаиєте правила роботи сервісу
Дякуємо,

Ваш запит успішно відправлено!

У найближчий час з Вами зв'яжеться специаліст
call-центра і уточнить всі питання.

Регулярные занятия танцами подходят для кардионагрузки. Наше сердце требует заботы, в качестве профилактики развития сердечно-сосудистых болезней даже медленные танцы будут хорошим вариантом такой профилактики.

Постоянная физическая активность поможет поддерживать организм в тонусе, укрепляет мышечный скелет, снижает артериальное давление, уровень холестерина в крови. Плюс положительные эмоции, море удовольствия, возможность завести новые знакомства и найти единомышленников. Все эти факторы снижают уровень стресса, улучшают настроение. Человек становится более расслабленным, счастливым. А значит более здоровым.

Для молодежи танцы выступают неотъемлемым атрибутом современной культуры, для людей среднего возраста это возможность поддерживать себя в форме, а для пожилых — способ общения и приятного времяпровождения в старости. Танцевать — значит двигаться, уметь радоваться жизни, заботиться о своем здоровье.

Бровари вул. Симона Петлюри, 21 В (сек. Б)
9,1
Альфа Медікал — це медичний центр на Петлюри, що спеціалізується на наданні комплексної медичної допомоги. Фахівці надають повноцінну допомогу пацієнтам будь-якого віку. Консультативний прийом ведеться за попереднім записом. Кожен пацієнт приймається в індивідуальному порядку, з повноцінним оглядом, діагностикою та лікування.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 09:00-16:00
Krauss dent — це сучасна стоматологія для сім'ї та друзів. У нас працюють 80% лікарів вищої категорії. Саме вони вміють створювати мистецтво в стоматології та повертати усмішки пацієнтам. Сучасне обладнання, висока кваліфікація, сімейний затишок, зручне розташування і програма лояльності — це все стає передумовою до рекомендацій клініки своїм близьким та друзям
Записатися на прийом
Пн — Пт: 09:00-20:00 Сб: 09:00-20:00
Доктор Ісаєнко (Dr. Isaenko) — це клініка ментального здоров'я. Медичний заклад спеціалізується на надання професійної допомоги пацієнтам, що страждають від розладів психіки. Лікарі регулярно проходять курси підвищення кваліфікації, а також є учасниками медичних вебінарів і форумів. Такий підхід до своєї спеціальності дозволяє розширювати рамки можливостей і впроваджувати на практиці інноваційні методики відновлення.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 09:00-18:00 Сб: 10:00-18:00
СЕНСАВІ (SENSAVI) — це медичний центр на Осокорках, що спеціалізується на індивідуальному та комплексному вирішенні в лікуванні основних захворювань. Робота клініки спрямована на визначення першопричини хвороби. На території медичного центру знаходиться обладнаний діагностичний центр. Він має у своєму розпорядженні сучасне технічне обладнання. Інструментальна та лабораторна діагностика проводиться на території клініки, що є економією часу і фінансів. Пацієнту не потрібно шукати інші центри, все проводиться в одному комплексі.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 10:00-21:00 Сб: 10:00-21:00 Нд: 10:00-17:00
Астра Дент (Astra Dent) — це сучасна стоматологія на Вишгородській. Ключова перевага центру - надання комплексних послуг у сфері естетичного відновлення зубного ряду. На території стоматології приймають профільні фахівці з багаторічним досвідом роботи. Звернутися можна більш ніж до 60 лікарів різного напрямку. Це найбільший центр, який надає стоматологічні послуги. Бездоганний сервіс дозволяє пацієнтам будь-якого віку отримувати комплексну допомогу в зручному для себе форматі.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 09:00-21:00 Сб: 09:00-21:00 Нд: 09:00-21:00
Офтальмологічна клініка «Медичний центр «Інститут зору», надає консультативні, діагностичні, лікувально-профілактичні послуги, а також хірургічну реабілітацію пацієнтів з офтальмологічною патологією як переднього відрізка ока (аномалії рефракції, катаракта, глаукома), так і заднього (судинні захворювання сітківки, відшарування сітківки, вікова макулодистрофії), а також пацієнтів з офтальмологічними ускладненнями хвороб ендокринної системи (цукрового діабету, захворювань щитовидної залози).
Записатися на прийом
Пн — Пт: 09:00-17:00
Сучасний медичний центр, що спеціалізується на захворюваннях неврології, ортопедії, реабілітації після травм, перенесених операцій, інсульту, ефективно лікуємо біль в спині, суглобах, головні болі, неврози, ін. У центрі працюють висококваліфіковані лікарі та фізичні терапевти, що за допомогою сучасного обладнання та європейських методів світової практики лікують захворювання на етапі виникнення причин, а не тільки симптомів.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-21:00 Сб: 08:00-19:00
Медлюкс+ — це сучасний медцентр, що надає комплексні послуги з лікування залежності будь-якого характеру. На території клініки приймають профільні фахівці, які знають особливості лікування залежностей будь-якого типу. На практиці використовуються інноваційні технології, що дозволяє відновити загальний стан людини без явного впливу медикаментів. Лікарі знають підхід до пацієнтів будь-якого типу, включаючи осіб, які страждають психічними розладами.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 00:00-23:59 Сб: 00:00-23:59 Нд: 00:00-23:59