Вирівнювання зубів капами в Києві

Можливо, вас цікавлять лікарі стоматологи
Капа стабілізуюча суглобова 5850 грн
Ночная каппа (одна челюсть) 2700 грн
Елайнер капа Rikota до 30 од. 137700 грн
Каповий ретейнер 2899 грн
Лікування капами Invisalign 180000 грн
Захисна каппа 4000 грн
Invisalign I7 (два набори, по 7 кап, на два зубних ряду.) 41770 грн
Виготовлення капи, 1 щелепа 1660 грн
Екстрадентальне, домашнє відбілювання, курс лікування капами, 4 шприци, І кат. 12100 грн
Капа ортопедична (зі встановленням) 4300 грн
Дивитися всі ціни »
Фильтр: (Знайдено 74 клініки)
Знайдено 74 клініки

Сб Нед
Сортировка
Ольга Федорова
Мені чоловік подарував сертифікат в Люмі Дент , і я вирішила встановити вініри на передні зуби. Встановлював мені лікар Кузін Олександр Євгенович. Обирала лікаря по відгукам, і не даремно довірилась. Результат мені сподобався дуже, чоловік теж зацінив. Можу сказати одне в Люмі Дент працюють професіонали!
Єгор Мартинов
Враження від візиту просто супер! Був в клініці на Оболоні в Люмі-Денті, Кузін О.Є. поставив коронку на передній зуб. Усе пройшло швидко та безболісно. Рекомендую всім!
Марина Василенко
Звернулася до стоматолога-ортопеда Кузіна О.Є. в Люмі Дент і залишилася дуже задоволена! Лікар дуже професійний, уважно вислухав усі мої запитання і відповів на них. Відразу зрозуміла, що лікар знає свою справу, тому зробили всі необхідні знімки і план лікування прямо на місці. Встановили коронки на 2 зуба, сама процедура пройшла безболісно, і результат просто чудовий, мені все сподобалось адже було враховано всі мої побажання
Олександра
Встановлювала вініри у лікаря Кузіна Олнксандра в Люмі Дент . Результатом задоволена. Колір вінірів вийшов натуральним, такий як я хотіла. Дуже дякую лікарю та клініці.
Мережа клінік Люмі-Дент
Акції
Київ просп. Володимира Івасюка, 24-А
м.Минская 13 15 м.Оболонь 25 20
Стоматологічна клініка «Люмі-Дент» на Оболоні надає широкий спектр високоякісних стоматологічних послуг. Досвідчені фахівці клінік проводять лікування зубів та ясен виключно із застосуванням якісних стоматологічних матеріалів та за допомогою новітнього обладнання провідних світових виробників. Запрошуємо Вас на безкоштовну консультацію в мережу стоматологічних клінік «Люмі-Дент». Приймають лікарі: Цинцовская Оксана Александровна, Катшук Диана Олеговна, Ленько Ирина Игоревна
Київ пр-т Берестейський (Перемоги), 5-В
м.Вокзальная
Медичний центр Dr. Care Clinic – це інноваційна клініка, що використовує передові цифрові технології для діагностики та лікування. Наше обладнання відповідає найвищим стандартам, а спектр послуг включає терапію, ендодонтію, хірургію, ортопедію, ортодонтію та пародонтологію. Ми пропонуємо безболісне лікування, включаючи лікування уві сні. У Dr. Care Clinic ми прагнемо забезпечити найвищу якість, комфорт і безболісність кожного візиту, роблячи нашу клініку тим місцем, куди ви захочете повернутися знову.
  • Капа стабілізуюча суглобова 7 800
  • Екстрадентальне, домашнє відбілювання, курс лікування капами, 4 шприци, І кат. 12 100
  • Капа спортивна захисна 5 600
  • Капа жорстка, м'яка при лікуванні бруксизму 4 000
  • Капа-депрограматор 12 000
8,2
Київ вул. Велика Васильківська, 54 Б
м.Олимпийская 4 1 м.Дворец спорта 10 5 м.Площадь Украинских героев 8 4
Медичний центр "ІНГО" на Великій Васильківській - сучасна багатопрофільна клініка для всієї родини. Основні напрямки роботи центру – педіатрія, функціональна діагностика, кардіологія, гінекологія, мамологія, онкологія, травматологія та ортопедія, стоматологія, неврологія, ендокринологія та інші. Установи оснащено найновішим обладнанням, завдяки чому лікарі швидко діагностують хвороби та призначають ефективне лікування.
  • Захисна каппа 4 000
  • Каппа при бруксизмі і при патологічній стираності зубів 6 400
Київ Бул. Вацлава Гавела, 4
м.Берестейская 22 13 м.Шулявская 29 27
Французький Стоматологічний Центр – це стоматологічна клініка для всієї родини з більш ніж 20-річной історієй. Ми пропонуємо високу французьку якість за українську ціну. В нас ви можете безпечно і спокійно в зручний для вас час та в комфортній семейній атмосфері отримати всі види стоматологічної допомоги: лікування доростих та дітей, хірургія, імплантологія, ортопедічна стоматологія, реставрації, вініри, ортодонтія, лікування в медикаментозному сні. Ми збережемо вашу посмішку! Приймає лікар: Марченко Дарья Александровна
  • Капа для лікування бруксизма 2 200
  • Діагностика на гіпсових моделях, аналіз, планування лікування, моделювання результату 5 240
  • Полірування зубів після зняття брекет-системи (одна щелепа) 715
  • Фіксація металевого ретейнера на 1 зуб 325
  • Індивідуальна каппа + Контейнер для індивідуальної каппи 1 130
Працює з
Вт: 10:00-17:00 Ср: 10:00-17:00 Чт: 10:00-17:00
Київ вул. Дмитрівська, 69
м.Лукьяновская 14 5 м.Университет 24 8 м.Площадь Независимости 45 17
Клініка сучасної стоматології та естетичної медицини «Ідеаль» заснована в 2009 році розташована в центрі Києва.
  • Лікування капами Invisalign 180 000
Київ вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2
м.Оболонь 36 7 м.Почайна 35 11
Oxford Medical (Оксфорд медікал) — це сучасний центр у Києві на Оболоні. Він розташовується в зручному місці на набережній та є частиною міжнародної мережі приватних клінік.
  • Капа для роз'єднання прикусу (зі встановленням) 3 800
  • Ретенційна капа зі встановленням 5 000
  • Підбір індивідуальної капи для діагностики (Брукчекер) 1 100
  • Підбір індивідуальної капи при бруксизмі 12 000
  • Підбір індивідуальної спортивної капи 6 900
Астра Дент
Київ вул. Велика Васильківська, 25 , Бесарабка
м.Площадь Украинских героев 3 1 м.Дворец спорта 7 3
Astra Dent (Астра Дент) на Льва Толстого — це медичний заклад, який надає широкий спектр послуг в сфері відновлення та лікування зубів. Основні послуги, що надаються клінікою: лікування, імплантація та протезування зубів. Лікарі-стоматологи використовують у своїй роботі новітнє обладнання, що дозволяє провести лікування безболісно та якісно.
  • Гнатологічна капа фрезерована 15 000
м.Мінська 23 4 м.Оболонь 18 3
Ще 7 філій
Київ вул. Вишгородська, 31 А
р.Оболонский
Астра Дент (Astra Dent) — це сучасна стоматологія на Вишгородській. Ключова перевага центру - надання комплексних послуг у сфері естетичного відновлення зубного ряду. На території стоматології приймають профільні фахівці з багаторічним досвідом роботи. Звернутися можна більш ніж до 60 лікарів різного напрямку. Це найбільший центр, який надає стоматологічні послуги. Бездоганний сервіс дозволяє пацієнтам будь-якого віку отримувати комплексну допомогу в зручному для себе форматі.
  • Гнатологічна капа фрезерована 15 000
м.Мінська 23 4 м.Оболонь 18 3
Ще 7 філій
Київ вул. Січових Стрільців, 5 Б
м.Контрактовая площадь 10 5 м.Лукьяновская 9 4 м.Золотые ворота 10 5
«Kravchenko Medical Centre» — ваше здоров'я в надійних руках з 1999 року! Стоматологія, косметологія, реабілітація, масаж та психотерапія. В медичному центрі працюють фахівці вищої категорії (сертифікація МОЗ), є сучасне обладнання. Ми працюємо з усіма страховими країни. Лікуємо зуби, спину, консультуємо по страховці (стоматолог, реабілітолог, остеопат та ін.).
  • Каповий ретейнер 2 899
  • Індивідуальна капа коректуюча 3 499
  • Капа двошарова "KOMBIPLAST" 2 999
  • Контрольний огляд
Київ наб. Дніпровська, 25
м.Осокорки 15 5 м.Славутич 24 6 м.Позняки 27 6
Спеціалізована клініка "Центр Ізраїльської стоматології" почала функціонувати в 2012 році. Головний пріоритет установи - європейська якість обслуговування. Серед лікарів клініки - фахівці з вченими званнями.
  • Ночная каппа (одна челюсть) 2 700
Київ, вул. Митрополита Андрія Шептицького, 14