Сторінка 3. Офтальмоскопія очного дна в Києві (відкриті по сб. клініки)

Гарна клініка, відмінні фахівці
Микулич Татьяна
Хочу выразить огромною благодарность всему коллективу клиники Визиобуд! Это была четвертая клиника, прежде чем я сделала выбор.После консультации у офтальмолога-хирурга Мельника В.А. я поняла, что могу доверить свои глаза только этому врачу. Сейчас я вижу хорошо без очков.И это благодаря большому профессионализму Владимира Алексеевича. Всем людям, которым необходима операция по замене хрусталика очень рекомендую клинику"Визиобуд" и этого хирурга, у которого, не боюсь сказать, божий дар. Да, цены здесь не дешевые, но обслуживание поставлено на высшем уровне! Все врачи, медсёстры, девочки на рецепшине очень приветливые и доброжелательные! Не могу не поблагодарить лечащего врача, которая является и зам.главного врача, Иващик Елену Григорьевну за терпение и внимание ко мне даже во время карантина. Да, клиника работает онлайн и предоставляет консультации своим пациентам. Огромное спасибо всем, кто помогает людям увидеть этот мир в новых красках.
Ірина
Відмінний масажист! Уже неодноразово була на його сеансах. Завжди хороший результат. Цілком та повністю задоволена. Дякую за Ваші "золоті руки".
Богдана
Надзвичайно хороший лікар! Уже тривалий час консультуюся лише у неї, адже знаю що це висококваліфікований фахівець. Рекомендую усім знайомим та друзям!
6,1
Акції
Київ вул. Олени Пчілки, 3а
м.Харьковская 35 9 м.Позняки 31 6 м.Вырлица 48 13
MD Clinic - медичний центр широкого профілю «Медична династія» займається діагностування, лікуванням і профілактикою по 13 медичних напрямках. До штату входять 34 фахівця різних кваліфікації з багаторічним досвідом практичної роботи.
  • Огляд очного дна 500
6,1
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17
м.Вокзальная 43 15
Клініка сучасної офтальмології "Візіобуд" спеціалізується на діагностиці та терапії захворювань органів зору. Послуги надаються як дорослим пацієнтам, так і дітям.
  • Фото очного дна (одне око) 500
Київ вул. Срібнокільська, 3г
м.Позняки 6 6 м.Осокорки 15 7
Клініка "Новий зір" була відкрита в 2004 році. Висока якість обслуговування визнано на міжнародному рівні. З центром "Новий зір" співпрацюють відомі офтальмохірурги з різних країн світу. Колектив медичного закладу складається з висококваліфікованих фахівців, що мають досвід роботи більше десяти років.
Віта Медікал
Київ вул. Оноре де Бальзака,80
м.Лесная 18 м.Оболонь 17
Віта Медікал — це сучасний медичний центр на Бальзака у Києві. Це унікальне місце, основне завдання якого полягає в збереженні міцного здоров'я та гарного самопочуття на довгі роки.
Медицинский центр Особливий створений для довготермінового спостереження дітей з народження до повноліття. Здоров'я дитини оцінюється комплексно командою кваліфікованих фахівців. Тут працюють педіатри, неонатологи, логопед, фізіотерапевт, психолог, ЛОР, офтальмолог, хірург, кардіолог, дерматолог та інші вузькі фахівці.
  • Огляд очного дна 250
ADONIS
Київ наб. Дніпровська, 26 К
м.Осокорки 2 1 м.Славутич 12 4
Медичний центр сімейного здоров’я «Адоніс» спеціалізується на лікуванні безпліддя, гінекології та дитячій медицині. Серед співробітників центру багато лікарів вищої категорії, відомих також і за кордоном.
Київ вул. Ярослава Івашкевича, 6/8 А , Оболонь
м.Оболонь 45 9 м.Минская 47 10
Медичний центр Euromed почала функціонувати в 2015 році. В установі працює більше 60 фахівців, які надають допомогу в близько 20 областях медицини. Приймає лікар: Савенко Галина Николаевна
Благомед
Київ вул. Еспланадна, 20 (4 поверх, каб. 417)
м.Дворец спорта 1 1 м.Площадь Украинских героев 5 4 м.Крещатик 18 12
Київська клініка "Благомед" є багатопрофільною. Штат працівників клініки складається з досвідчених фахівців, лікарів вищої категорії, кандидатів медичних наук. Пацієнтам виявляються наступні медичні послуги: консультації лікарів: педіатра; гінеколога; уролога; невролога; гастроентеролога; ендокринолога; отоларинголога; ультразвукові дослідження; лікувальний масаж.
Київ м. Вишгород, пр-т Шевченка, 9
Медичний центр "Аміда" - сімейна клініка, яка пропонує широкий спектр медичних послуг для дорослих і маленьких пацієнтів. У центрі працює великий колектив лікарів - професіоналів високого рівня, першої та вищої кваліфікаційних категорій.
Київ вул. Маршала Гречка, 1д
м.Сырец 20 16 м.Нивки 21 18
Сучасна клініка широкого профілю САНТЕ займається діагностикою та лікуванням з 21 напрямку. У багатопрофільній клініці САНТЕ до послуг пацієнтів стаціонар, включаючи операційну. Можливий виїзд фахівця додому. Лікарями розроблені комплексні програми з лікування різних захворювань, встановлено сучасне медичне обладнання.