Біомікроскопія очного дна в Києві

Можливо, вас цікавлять лікарі офтальмологи
Очна біомікроскопія під щилинною лампою 650 грн
Контактна біометрія (ПЗВ) + А сканування 350 грн
Біомікроскопія 300 грн
Огляд очного дна з тримірним окуляром (додаткове дослідження до комплексної діагностики зору) 150 грн
Біомікроскопія (дослідження на щілинній лампі) 400 грн
Знайдена 21 клініка

Дарья Моросяк
Обратилась на обследование и консультацию к доктору Каримли Юнису. Профессионально и чётко установил диагноз,поэтому сразу решилась на операцию по замене хрусталика. Уже сделали замену хрусталиков на оба глаза. Я очень рада ,результат отличный! За что также хочу выразить слова благодарности хирургу Владимирову Д.В .Также благодарна всему персоналу за вежливое и профессиональное отношение на всех этапах моего лечения! Сначала отнеслась с недоверием (так как нашла клинику через социальную сеть), но ожидания от результата лечения и сервиса превысили все ожидания . Рекомендую данный центр и этих докторов!
Валентин
Щиро дякую фахівцям Центру ока за проведене лікування. Хочу відзначити їхній високий професіоналізм, чітку організацію роботи, уважне та чуйне ставлення до пацієнтів. Особлива вдячність керівнику Центру Тесленку О. С., лікарям Владімірову Д. В., Ляпуновій В. О. та Філь В. І.
Ярик Кошовий
В цій клініці замінили кришталики на обох очах , операції робили Мартиненко А.Б і Владіміров Д.В. Зір відновився добре ,як для моїх очей ,я задоволений,дуже вдячний лікарям і всьому персоналу за лікування, підтримку і турботу.
Sergey Bayrak
Зробив операцію по заміні кришталика на обох очах, результат перевершив очікування, якістно, професійно, оперативно.Чудовий персонал, особливо хочу подякувати хірургу Владімірову і Тесленку Олександру Сергійовичу
9,8
Акції
Київ вул. Закревського, 22
м.Черниговская м.Лесная м.Дарница
Офтальмологічна клініка Центр Ока пропонує пацієнтам унікальні методики з лікування патологій очей. Клініка оснащена сучасним діагностичним та лікувальним обладнанням.
  • Біомікроскопія (дослідження на щілинній лампі) 1 350 1 150
Київ бул. Тараса Шевченка, 27
м.Университет 6 6
Універсум Клінік – це більше, ніж просто медицина. Коли ми не змогли знайти гідну медицину для своїх дітей, то вирішили створити таку клініку самостійно. Зібрали досвід лідерів медицини передових країн світу, створили команду найкращих практикуючих лікарів та впровадили високий рівень сервісу і комфорту. Ми об’єднали гідну медицину для всієї родини в одному місці!» Засновники Universum.Clinic, сім’я Богомолових!
  • Біомікроскопія 300
Київ наб. Дніпровська, 23 , Позняки
м.Осокорки 21 4 м.Позняки 30 6
Медичний офтальмологічний центр "Зір 100%" спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань очей у дітей та дорослих, на лікуванні катаракти, глаукоми, сітківки ока, офтальмопластиці (реконструктивній хірургії) та інших хірургічних втручаннях. Центр відкрився з 23.02.2017 (ліцензія на медичну практику No 173). У 2019 році Центр отримав першу акредитаційну категорію (Акредитаційний сертифікат від 08.05.2019 Серія МЗ No 014436). Прийом ведуть: Жабоєдов Дмитро Геннадійович, Жабоєдова Наталія Валеріївна, Уманець Микола Миколайович, Почепінец Аліна В'ячеславівна, Ивнев Богдан Борисович, Петренко Оксана Василівна.
  • Контактна біометрія (ПЗВ) + А сканування 350
Київ вул. Касіяна, 2/1
м.Ипподром 7 4 м.Теремки 25 6
Багатопрофільний медичний центр "Клініка Образцова" спеціалізується в області сімейної медицини, проводить діагностику і лікування дітей з 3 років і дорослих. У медичному центрі пацієнтів приймають сімейний лікар, отолорінголог, терапевт, невропатолог, ендокринолог, психотерапевт, дерматолог, хірург, хірург-онколог, ортопед-травматолог, окуліст, рефлексотерапевт, акушер-гінеколог, лікар УЗД.
  • Очна біомікроскопія під щилинною лампою 650
6,9
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 21 корпус 14
м.Минская 2 1 м.Оболонь 20 5 м.Героев Днепра 15 10
  • Огляд очного дна з тримірним окуляром (додаткове дослідження до комплексної діагностики зору) 150
  • Огляд очного дна (з розширенням зіниці) — при зворотній офтальмоскопії 200
  • Огляд очного дна (з розширенням зіниці) — пряма офтальмоскопія 250
  • Огляд очного дна (з розширенням зіниці) — із застосуванням фундус-лінзи і лінзи Гольдмана 300
9,3
м.Чернігівська 14 3 м.Дарниця 26 4
Мережа клінік Viva
6,7
Київ с. Чайки, вул. Печерська, 4
Офтальмологічний центр мережі клінікViva – це повний спектр офтальмологічних послуг для всієї родини. Наша перевага - команда професіоналів та новітнє обладнання, що трансформується в тисячі задоволених пацієнтів. Центр офтальмології Viva оснащений новим, найкращим на сьогоднішній день в Україні обладнанням й відповідає всім вимогам та стандартам сучасної медицини. В центрі офтальмології VIVA ми пропонуємо широкий спектр послуг від діагностики та лікування захворювань очей для людей різного віку до складних операцій. Інноваційні комп'ютерні методи допомагають визначити першопричину розвитку патології та впливати безпосередньо на неї. Це підвищує ефективність медичних процедур, а ясність та контрастність зору залишаються відновленими. Приймає лікар: Кравчук Валерия Петровна
  • Біомікроскопія (дослідження на щілинній лампі) 400
Київ вул. Підвисоцького, 19
м.Зверинецкая 11 6 м.Лыбедская 31 13
Спеціалізований медичний центр "Авен Про" - заклад, в якому виявляються діагностичні та лікувальні послуги різного профілю, а також надається сприяння для консультації або лікування за кордоном, якщо в цьому виникає необхідність. Фахівці клініки мають багаторічний досвід лікарської практики. Основна спрямованість клініки - пластична хірургія.
Київ вул. Маршала Гречка, 1д
м.Сырец 20 16 м.Нивки 21 18
Сучасна клініка широкого профілю САНТЕ займається діагностикою та лікуванням з 21 напрямку. У багатопрофільній клініці САНТЕ до послуг пацієнтів стаціонар, включаючи операційну. Можливий виїзд фахівця додому. Лікарями розроблені комплексні програми з лікування різних захворювань, встановлено сучасне медичне обладнання.
Київ вул. Народного Ополчення, 2
м.Вокзальная 48 13 м.Демеевская 24
Медичний центр «Клініка імені Гальченко В.В.» на Севастопольській площі відкритий в 2004 році, має три філії. Спеціалізація клініки - проведення діагностики та видача медичної документації, а також лікування малоінвазійними методами.
Київ бул. Кольцова, 13
м.Житомирская 60 10 м.Теремки 17
Медичний центр "Клініка імені Гальченко В.В." на Борщагівці створений в 2004 році як частину мережі однойменних поліклінік, спеціалізується на медогляді іта видачі супровідної документації.