Сторінка 2. Лікарі імплантологи в Києві (Оболонський район)
2 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Платон
Тарас Євгенійович, відмінний лікар. Внаслідок побутової травми, я повністю втратив передній зуб. Біль була жахлива, але разом з ти м і косметичний дефект. Вирішив звернутися до цього спеціаліста. Лікар, порадив вставити імплант. Я погодився. Результат просто супер! Імплант не відрізнити від справжніх зубів.
Мария
Одного разу, ми з сім'єю вирішили поставити нашому дідусеві зубний міст. Постало питання у виборі спеціаліста. Вирішили звернутися до цього. І не прогадали. Лікар справжній знавець своєї справи. Зробив все якісно та не дорого. Рекомендую!
Стоматолог-імплантолог, хірург, протезування
Златковський Тарас Євгенович спеціалізується на плануванні складних випадків протезування, установка імплантів, установка будь-яких конструкцій на імплантах (коронки, протези), хірургія. Професійно та швидко проводить операції з імплантації різних систем зубних імплантатів. Успішно застосовує процедуру плазмоліфтингу, тим самим мінімізуючи травматичний ефект від хірургічних втручань. Робить різні види зубного протезування та рятує зуби навіть у найскладніших ситуаціях. Успішно застосовує закриття рецесій, пластику ясен, клаптеві операції, імплантації, одномоментні імплантації, синус ліфтинг, аугументацію, кісткову пластики.
Київ
пр. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 24, секція 10