Сторінка 2. Лікарі алергологи в Києві (метро Нивки)

7,0
Леонид
Простуды по сезону — мои постоянные спутники. Обычно я покупал лекарства по совету фармацевтов в аптеке или обращался в ближайшую поликлинику. Хорошо, что сестра подсказала обратиться к Наталье Анатольевне — теперь чувствую себя человеком не только летом.
23 грудня '16 г.
Анатолий
Не люблю ходить по врачам, но пришлось. Прихватило сердце и обратился к этому специалисту. Спасибо Вам за лечение.
07 серпня '16 г.
Світлана
Щиро вдячні всією сім'єю лікарю за допомогу нашому сину. Своєчасно поставила діагноз та призначила лікування.
10 травня '16 г.
Сімейний лікар, Терапевт
Доктор Федоренко Наталія Анатоліївна займається сімейною терапією, приймає і консультує пацієнтів з питань діагностики та лікування гострих респіраторних захворювань, сезонних спалахів грипу, гострих запальних процесів внутрішніх органів. Призначає лабораторні дослідження, апаратну діагностику, встановлює діагноз. Призначає і контролює прийом лікарських препаратів.
Київ вул. Щербаківського, 52 м.Нивки206м.Сирець289
Педіатр
Світлана Ігорівна - лікар-педіатр, а також консультант з грудного вигодовування та сну. Постійно поглиблює та удосконалює свої знання, бере участь у науково-практичних конференціях
Дієтолог-нутриціолог
Лариса Миколаївна займається дієтологією, консультує з корекції ваги (зниження/набір), складає персональний раціон тощо
Консультація 350/680 грн.