Сторінка 2. Лікарі психологи в Києві (метро Мінська)
4 відгука
Валерия
Прекрасный доктор, очень мне помог справиться с паническими атаками. Многие врачи не могли мне помочь, не могли поставить диагноз. Но я не останавливалась, пока не нашла того, кто действительно смог решить мою проблему. Теперь мне уже гораздо лучше, постепенно жизнь налаживается.
Тимофей
Ходил на сеансы в течение 2-3 месяцев, мне это сильно помогло. Я лучше стал понимать какой Я есть. Рекомендую Марту Викторовну)
Павел
Лечился от депрессии. Есть положительные изменения. Буду продолжать курс.
14 липня '16 г.
Год назад помогла сыну побороть депрессию после тяжелого расставания с девушкой. Сейчас у него новая девушка и они готовятся к свадьбе)
17 червеня '16 г.
Психолог, Психоаналітик, Керівник центру
Доктор Кожанова Марта Вікторівна надає психологічну допомогу пацієнтам будь-якого віку. Консультує як дорослий і дитячий психолог. Оцінює поточний стан пацієнта. Надає послуги лікування панічних атак і фобій. Приймає страждають безсонням, депресією і неврозами.
Психолог
Доктор спеціалізується в області психології. Допомагає пацієнтам впорається з різними залежностями. Приймає хворих з порушенням сну, депресіями, панічними атаками, розладом пам'яті і уваги. В ході лікування використовує традиційні і сучасні методики.
Психолог, Психоаналітик, Гіпнотерапевт
Врач специализируется в области психологии, психоаналитики и гипнотерапии. Лечит депрессии, помогает справиться с пограничными психоневрологическими состояниями, работает с последствиями психотравмы. Консультирует по проблемам психоневрологических патологий. В работе использует классический, ериксоновський и клинический гипноз.
Коваль Оксана Васильевна
Психоаналітик
Психоаналітик проводить групові та індивідуальні сеанси психоаналізу, допомагає у вирішенні особистісних проблем дорослих і підлітків, веде сімейну терапію для пар. Постійно удосконалюється в професії, відвідує профільні тренінги і семінари. Складається в Українській Асоціації психоаналізу.
Дитячий психолог
Сободарь Наталья Юрьевна
Терапевт, натуропат, вісцеральний терапевт, хіропрактик, паразитолог, психолог, рефлекотерапевт, спеціаліст з лікувального голодування, методок детоксикації організму, масажист
Левченко Наталья Ивановна
Лікар здійснює прийом пацієнтів з різними захворюваннями внутрішніх органів та систем. Спеціалізується на психологічній підтримці за програми детоксикації. Консультує з питань лікувального голодування, проведення протипаразитарних програм. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Морозова Елена Владимировна
Психолог психоаналітичного спрямування. Сімейний психолог.
Консультування, терапія, супровід.