Сторінка 5. Лікарі педіатри в Києві (Дарницький район)

7,0
Педіатр, дитячий алерголог
Педіатр
Лікар-педіатр, спеціаліст з нутриціології ( «гігієна харчування»), напрямки діяльності якого виглядають наступним чином: ведення дітей до 18 років, вакцинація, корекція харчування, лікування харчової алергії, а також соматично-ослаблених дітей
Педіатр
Уважна , відповідальна з індивідуальним підходом до пацієнтів. У СВОЇЙ ПРАКТИЦІ ВИКОРИСТОВУЮ науково- обґрунтовані методи діагностики і лікування , з урахуванням індивідуальних особливостей пацієнта . Акцент на профілактику захворювання.
Дієтолог, сімейний лікар
Привітна, відповідальна, доброзичлива.
Консультація 600/750 грн.
Київ вул. Бориса Гмирі, 5 А м.Осокорки162м.Позняки138
Сімейний лікар
Профілактує, лікує, спостерігає.
Київ вул. Анни Ахматової, 3 м.Харківська246
Педіатр
Лікар педіатр вищої категорії. Надає послуги з лікування пацієнтів дитячого віку, лікує захворювання органів дихання, травного тракту, надає консультативні послуги. Закінчила Київський медичний інститут.
Педіатр,неонатолог
Невролог дитячий
Лікар займається діагностикою та лікуванням неврологічних захворювань у дітей. Приймає пацієнтів з підвищеною тривожністю, панічними атаками, порушенням сну, затримкою мовлення, епілепсією та гіперактивністю. Здійснює консультативний прийом та проводить планові профілактичні огляди.
Київ вул. Драгоманова, 2 Б м.Позняки328м.Харківська349
Сімейний лікар
Я лікар, який прагне зробити ваше здоров’я зрозумілим та керованим. У своїй практиці я керуюсь міжнародними рекомендаціями та доказовою медициною, щоб забезпечити ефективне та безпечне лікування. Моя мета – не просто вилікувати симптоми, а допомогти вам зрозуміти причини проблем і разом знайти найкраще рішення для вашого здоров’я.
Київ вул. Анни Ахматової, 3 м.Харківська246