Сторінка 2. Лікарі гінекологи в Харкові (метро Університет)
2 відгука
Каміла
Лікар супер професійний, дуже розумний, добрий та все доступно пояснює. Я була на консультації, залишилася дуже задоволеною. Все вислухав, та діагностував захворювання. Надав максимум інформації і порад. Дуже задоволена, буду звертатися коли буде потрібно і рекомендувати. Спасибі!
18 грудня '19 г.
Наталя
Нещодавно ми переїхали до Харкова. Мій лікар, у якого я постійно лікувалася, залишився за старим місцем проживання. Довелося шукати нового. Але у новому місті, де майже немає знайомих, це зробити не так легко. Але мені пощастило потрапити на прийом до Жданової Є.В. Була дуже задоволена кваліфікацією лікаря. Уважний та досвідчений спеціаліст! Рекомендую!
Експерт з гормональних захворювань жіночої статевої сфери, безпліддя і невиношування вагітності ендокринної природи.
Лікар досконало володіє сучасними методами діагностики і ефективними сучасними хірургічними методами лікування пацієнток з гінекологічними захворюваннями.
Шаповалова Елена Сергеевна
Лікар проводить кольпоскопію, УЗ-діагностику, консультативний прийом. Проводить діагностику та лікування таких захворювань, як порушення менструального циклу, запальні захворювання органів малого тазу та зовнішніх статевих органів, папіломи статевих органів,
захворювання шийки матки, доброякісні захворювання матки та яєчників.
Харків
вул. Хвильового (Маяковского), 24
м.Університет155м.Ярослава Мудрого115м.Архітектора Бекетова167
Лікар спеціалізується на діагностиці та терапії гінекологічних патологій. Проводить медикаментозні аборти. Консультує з питань підбору контрацепції. Виконує кольпоскопію, біопсію шийки матки та медикаментозне лікування шийки матки. Також приймає пацієнток з клімаксом, молочницею, ендометріозом та кістами яєчників.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Займається лікуванням безпліддя, ЗПСШ, патологій шийки матки, порушень циклу тощо. Виконує кольпоскопію, УЗД-діагностику органів малого таза у жінок.
Акушер-гінеколог, ендокринолог
Арсентьева Алина Вячеславовна
Лікар здійснює консультативний прийом пацієнтів із гінекологічними захворюваннями. Проводить лікування за напрямками: ендокринологія, остеопатія у гінекології, гірудотерапія. Успішно лікує ерозію шийки матки, аномальні маткові кровотечі, міому матки, безпліддя ендокринного характеру та ендометріоз.
Гінеколог, УЗД-спеціаліст
Буравель Богдана Александровна