Сторінка 2. Лікарі психологи в Харкові (Шевченківський район)
Практичний психолог
Янгаева Анна
Я -українка. Найважливіще для мене- Україна, родина, Воля. Допомагаю людині знайти своє місце в житті. Вірю, що можу й знаю як полегшити ношу захисника.
Вартість повторної консультації - 950 грн ( он-лайн).
Консультація первинна 1099 грн (онлайн)
Клінічний психолог, практичний психолог
Яровая Жанна Михайловна
Психолог
Я – психолог, який готовий дбайливо, разом з Вами, шукати відповіді на хвилюючі питання. Ви можете жити нормально, але відчувати -щось не так- не дихаєте повними грудьми, робите те з чим не згодні, не розумієте свого місця у житті. Це не вирок! І я знаю як із цим працювати. В психотерапії Ви розкриєте приховані болі, тривоги, страхи, отримаєте досвід ефективної взаємодії із ними. В результаті – навчитеся розуміти свої реальні потреби, проживати важкі почуття, знаходити альтернативні способи поведінки у звичних ситуаціях. У час подорожі в себе – я буду поряд з Вами, підсвічуватиму в темряві та підтримувати.
Андрей
17 липня '25р.
Ольга, спасибо большое!! Мои беспокойства рассеялись уже после первого сеанса с вами. А после следующих двух понял, что не все так плохо и есть надежда. Я потрясён открытиями, которые вы мне помагаете делать. Ставлю вам 1000 звёздочек. Спасибо!
Радионова Наталья Владимировна
Спеціаліст надає психологічну допомогу пацієнтам з тривожністю, нервозністю, безсонням, депресією. Також працює з деструктивними відносинами, конфліктами, професійним вигоранням, почуттям самотності та провини. Консультує з питань побудови успішної кар'єри і управління персоналом.
Деревянченко Мария Юрьевна
Я – психолог, який працює з дітьми та дорослими, пропонуючи три основні підходи –
Консультації: короткотривалі сесії (кілька зустрічей) для вирішення чітко визначених проблем. Довготривала терапія: систематичні заняття протягом тривалого періоду для глибокого опрацювання ваших потреб. Розвиваючі заняття для дітей: спрямовані на розвиток пізнавальних і комунікативних здібностей, формування емоційного інтелекту, стабілізацію емоційного стану, оцінку психологічного та фізичного розвитку, а також підготовку до школи.
Евлахова Алина Андреевна
«Душа людини така ж важлива, як і все тіло. Піклуйтесь про себе»
Невропатолог
Сушецкая Дарья Андреевна
Бердага Вячеслав Павлович
Вячеслав Павлович проводить психологічну реабілітацію для пацієнтів, які страждають від залежності (наркоманія, алкоголізм, ігроманія)