Дитячі психологи в Харкові (Шевченківський район)
Психолог, Психотерапевт
Доктор Куліш Наталія Анатоліївна спеціалізується в області психотерапії, психології. Проводить індивідуальні та групові сеанси психотерапії, допомагає пацієнтам відновити життєву рівновагу, віру в себе і свої сили. Володіє навичками проведення арт-терапії, гештальт-терапії, психодрами. Веде роботу з дітьми та підлітками, батьками. Допомагає у вирішенні сімейних та особистих конфліктів, складних ситуацій.
Консультація ОНЛАЙН 1400
Практичний психолог, логопед
Тетяна Іванівна Головко спеціалізується в галузі дитячої та практичної психології, надає консультаційно-діагностичні послуги, займається лікуванням депресій, страхів, панічних атак, залежностей та інших психологічних порушень, проводить індивідуальні та групові тренінги, психокоррекцию, застосовує методи гештальт-терапії.
Консультація тільки онлайн 1000
Практичний психолог
« Інтереси клієнта завжди знаходяться в центрі уваги психолога. Моєю метою є допомога у пошуку саме Вашого вірного шляху для досягнення цілей та значного покращення в емоційній, соціальній та фізичній сферах життя. Ви відчуєте допомогу та підтримку протягом всього часу терапії»
Психолог
Пляка Любовь
Психолог надає підтримку дітям і дорослим.Головне бажання психолога, повернути віру в себе та свої можливості. Індивідуальний підхід та повага до кожної особи- головний пріоритет. Багаторічний досвід та здобуті знання дозволили зробити висновок: «Як думаємо, так і живимо!».Приймає дітей від 5 років. Вартість повторної консультації - 950 грн.
Клінічний психолог
Я — психолог, який готовий бережно, разом з Вами, шукати відповіді на хвилюючі запитання. Ви можете жити звичайним життям, але відчувати, що щось не так: не дихаєте повними грудьми, робити те, з чим не згодні, не розумієте свого місця в житті. Це не вирок! І я знаю, як з цим працювати.
У процесі психотерапії ви розкриєте приховані болі, тривоги, страхи та набудете досвід ефективної взаємодії з ними. Як результат — навчитеся розуміти свої реальні потреби, переживати складні почуття та знаходити альтернативні способи поведінки в звичних ситуаціях.
Під час нашої спільної подорожі я буду підсвічувати путь у темряві та підтримуватиму вас.
Психолог
Деревянченко Мария Юрьевна
Я – психолог, який працює з дітьми та дорослими, пропонуючи три основні підходи –
Консультації: короткотривалі сесії (кілька зустрічей) для вирішення чітко визначених проблем. Довготривала терапія: систематичні заняття протягом тривалого періоду для глибокого опрацювання ваших потреб. Розвиваючі заняття для дітей: спрямовані на розвиток пізнавальних і комунікативних здібностей, формування емоційного інтелекту, стабілізацію емоційного стану, оцінку психологічного та фізичного розвитку, а також підготовку до школи.