Лікарі отоларингологи в Одесі (Пересипський район)
Знайдено 3 лікаря
2 відгука
Василиса
Обратилась по совету сестры, решила привести на прием ребенка. Не хочу говорить о болезнях ребенка, но именно Александру Анатольевичу удалось ее решить. Я довольна тем, что обратилась к нему. Теперь болезни горла нам не страшны!
Надежда
Не припомню, чтобы когда-либо страдала болью в ушах. А тут протянуло видимо и разболелось ухо, да так что спать не могла. Хорошо, что вовремя обратилась к врачу. Виорика Викторовна назначила лечение и процедуры, порекомендовала обязательно носить шапку в холодное время года.
Лікар-отоларинголог, займається діагностикою, профілактикою та лікуванням ЛОР-захворювань. Приймає пацієнтів (дорослих і дітей) з гострим тонзилітом, отитом, ринітом, гайморитом і сірчаними пробками. Олександр Вікторович виконує промивання носа і лакун піднебінних мигдалин, пневмомассаж барабанної перетинки.
Отоларинголог, отоларинголог-хірург
Лікар проводить лікування ЛОР-захворювань за допомогою консервативних і хірургічних методів. Виконує промивання носа і лакун піднебінних мигдалин. Видаляє сторонні тіла з носової порожнини і вух. Приймає пацієнтів з хронічним нежитем, болем у вухах або горлі.
Тагунова Ирина Кимовна
Доктор лікує широкий спектр захворювань вух, горла та носа. Приймає пацієнтів із хропінням, невритом слухового нерва, отитом, хронічним тонзилітом, ринітом, гайморитом, фронтитом та іншими патологіями ЛОР-органів. Виконує промивання носа та лакун мигдаликів. Займається видаленням сторонніх тіл з носа та вух. Здійснює видалення сірчаних пробок.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21