Лікарі кардіологи в Одесі (Пересипський район)
1 відгук
Людмила
Хочу выразить огромную благодарность ревматологу Вячеславу Владимировичу за профессионализм, внимательность и грамотный подход.
До обращения к нему я консультировалась у четырёх ревматологов, и все они ставили диагноз «системная склеродермия». Вячеслав Владимирович внимательно изучил все мои анализы и результаты обследований, подробно всё объяснил и пришёл к выводу, что речь идёт об очаговой форме заболевания. Благодаря его компетентности я получила правильный диагноз и перестала жить в постоянном страхе и неопределённости. И благодаря его консультации я пошла к дерматологу который назначил эффективное лечение
Спасибо за неравнодушие, тщательный подход к каждому пациенту и умение вселять уверенность. Искренне рекомендую этого врача всем, кто ищет грамотного и думающего специалиста.
25 червеня '26 г.
Ревматолог, кардіолог
Спеціалізація: ревматологія, кардіологія. Лікарський стаж – 30 років. Сфера інтересів складні ревматологічні захворювання.
Людмила
25 червеня '26р.
Серцево-судинний хірург, кардіохірург
Киструга Павел Васильевич
Стаж роботи 22 роки. Проводить складні операції, операції з міні-доступу. Досвідчений кардіохірург - провів більше 2000 операцій на серці.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-06-27
Хірург, судинний хірург
Сергій Олександрович, судинний хірург, мікрохірург, що спеціалізується на операціях при варикозній хворобі, операції на кисті і передпліччі, на відновлювальних операціях при травмах.
Кардіолог
Маркевич Виктория Владимировна
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-06-27
Кардіолог
Лобанова Ксения Александровна
Має вищу медичну та вищу управлінську освіту. Працювала три роки в терапевтичному відділенні МКЛ № 1 (Єврейська лікарня).12 років працювала кардіологом та лікарем денного стаціонару Одеського обласного кардіологічного диспансеру. Працює лікарем кардіологом у «ПРОФМЕД» з 2021 року. Постійна учасниця конгресів, науково-практичних конференцій, круглих столів з питань кардіології та УЗД. Сферою інтересів є також превентивна медицина.