Лікарі урологи в Одесі (Пересипський район)

Кирилл
Андрей
Профессионал и приятный человек.
Была у врача несколько месяцев назад, принял в назначенное время, детально расписал лечение, которое оказалось эффективным. Спасибо за помощь!
Светлана
Очень хороший специалист и человек. Рекомендую.
Уролог, Андролог, Урогінеколог
Спеціаліст займається виявленням і терапією урологічних захворювань. Лікує простатит, нетримання сечі, цистит, нефролітіаз і пієлонефрит. Виконує обрізання крайньої плоті, хірургічні втручання з видалення водянки яєчка і пластику вуздечки крайньої плоті.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Лікар спеціалізується в області урології. Лікує цистит, простатит, аденому простати, уретрит, сечокам'яну хворобу. Виконує катетеризацию сечового міхура. В роботі використовує сучасні методики. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Уролог, лікар УЗ діагностики
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та терапії урологічних захворювань. Приймає пацієнтів з пієлонефритом, сечокам'яною хворобою, циститом, уретритом та іншими патологіями. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи, бужування уретри, цистоскопію, УЗД органів малого тазу, мошонки та нирок.