Лікарі онкологи в Києві (Солом'янський район)
Знайдено 3 лікаря
Кандидат медичних наук
Категорія
Лоліта
Висококваліфікований лікар!! Найкращій фахівець
Висококваліфікований лікар-хірург. Допоміг моїй матері, можна сказати що врятував їй життя! Я дуже вдячний спеціалісту за професіоналізм та глибокі знання у своїй сфері. Як людина також дуже хороший. Буду рекомендувати всім друзям!
Елена В.
Одного разу у мене виникла проблема, якраз за профілем цього чудового лікаря. Операцію він зробив просто відмінно! Після оперативного втручання, я відчував себе добре, болю майже не було. Дуже задоволений роботою лікаря! Рекомендую!
Ірина Опошня
Оксана Олександрівна -- лікар від Бога !! Добра, уважна, грамотна, пунктуальна. Вона мене оперувала. Післяопераційний період був складний і вона вихожувала мене, приїждждала на перев'язки і в вихідні дні, навіть коли була на конференціях за кордоном в телефонному режимі також тримала все під контролем, давала цінні поради, підтримувала.
Оксаночка Олександрівна, щастя Вам, міцного здоров'я, добра і достатку Вашій прекрасній родині і одне прохання- трошки більше відпочивайте. Дуже приємно, що Ви повністю віддаєтесь роботі , але.......бережіть себе !!!
12 червеня '18 г.
Спеціаліст з загальної та лапароскопічної хірургії та онкології, лікар УЗД, хірург, проктолог, онколог, мамолог
Київ
вул. Володимира Брожки (колиш. Кіровоградська), 112/40
м.Деміївська308м. Васильківська2610м.Либідська507
Онколог-мамолог, онкохірург, УЗД-спеціаліст, пластичний хірург
Лікар Гаращенко Оксана Олександрівна має 13-річний досвід, хірург, онколог, мамолог. Володіє навичками проведення ультразвукової діагностики. В слуги фахівця входить консультативний прийом, первинний огляд, подальша діагностика і визначення лікувальних напрямків (консервативне, хірургічне). До Гаращенко О. А. звертаються для виявлення онкоочагов, лікування мастопатії, фіброаденоми молочної залози, а також з метою зміни форми молочних залоз (маммопластики). Доктор готує пацієнтів до хірургічного втручання і веде післяопераційне спостереження.
Київ
с. Крюківщина, вул. Перемоги, 38