Сторінка 79. Лікарі в Києві (Шевченківський район)
Знайдена 821 лікар
Стоматолог-терапевт, ортопед
Грамащук Юрий Олегович
Особисті якості лікаря:
- Безболісне та якісне надання стоматологічних послуг.
- Комплексний персональний підхід до кожного пацієнта
- Зможе знайти розв'язання стоматологічної проблеми.
- Лікар постійно вдосконалює свої знання, відвідує курси та семінари.
- Знайде підхід та надасть допомогу пацієнтам, в яких є страх до стоматологічного лікування.
- Знайде спільну мову з найвимогливішими пацієнтами
Стоматолог, ортопед, терапевт
Марченко Роман Владимирович
Чому я працюю лікарем?
Завжди докладаю багато зусиль в технічних та естетичних аспектах моєї роботи, а також до побудови гарних стосунків лікар – пацієнт. Прихильник мультидисциплінарного підходу в стоматології. Я багатозадачний, комунікабельний та вмію працювати в команді. Мені подобається навчатись та постійно покращувати свої професійні навички
Психолог, психотерапевт
Анчишкина Мария Дмитриевна
Я – Марія Хвиля, дипломований психолог, маю ступінь магістра за спеціальністю 'Клінічна психологія з основами психодинамічної терапії', займаюсь приватною практикою вже пʼятий рік. Регулярно проходжу психоаналітичну супервізію та продовжую навчатись.
Поза професійною діяльністю я живу та радію життю в рідному Києві, виховую сина Петра, зараз йому 14, і ще у нас є маленька чорна собачка Гєрда.
Я люблю танцювати, вставати на сході сонця та створювати красу, особливо красиві внутрішні стани.
Консультація 2000 грн.
Зинец Денис Васильевич
Чому я працюю лікарем?
Я працюю лікарем-стоматологом, бо мене захоплює можливість допомагати людям покращувати якість їхнього життя через здоров'я ротової порожнини. Я обрав цю професію, бо вважаю, що здорова усмішка — це не лише питання естетики, але й впевненість у собі, комфорт у спілкуванні та важливий аспект загального здоров'я.
Димова Мария Васильевна
Консультація безкоштовно
Стоматолог-хірург, імплантолог
Артамонов Игорь Леонидович
Ігор Леонідович Артамонов є стоматологом хірургом та імплантологом клініки Естетіум у Києві. Працює з хірургічними етапами стоматологічного лікування, зокрема проводить видалення зубів різної складності, імплантацію, кісткові та м’якотканинні пластики, а також синус ліфтинг.
У роботі вирізняється точною та впевненою мануальною технікою, уважністю до деталей і спокійною комунікацією з пацієнтом, що має особливе значення під час хірургічних втручань. Має понад п’ять років практичного досвіду в хірургічній стоматології та веде прийом дорослих пацієнтів від вісімнадцяти років.
Дерматовенеролог, дерматохірург
Радюк Валентина Ивановна
персоналізований підхід до діагностики та лікування новоутворень шкіри, хронічних дерматологічних захворювань, проведення цифрової дерматоскопії та біопсії.
Клінічний психолог
Голдина Марина Валерьевна