Лікарі ендокринологи в Києві ( район)

Борис Н.
Мені сподобалася, оперативність у вирішенні питання! Було проведені лабораторні аналізи, призначено лікування. Детально розписані рекомендації та лікування. Лікар, був уважним і доступно все пояснював. Притензій до фахівця немає.
Гюнай
На рахунок фахівця зауважень, та нарікань взагалі немає. Все детально пояснила і розповіла. Направила на додаткове обстеження, і за результатами якого, вирахувала дозу препарату. Спеціаліст кваліфікований. Звертатися буду лише до неї.
Посещаю доктора Сорокину регулярно. Благодаря ей моя болезнь не прогрессирует. Огромное спасибо врачу за помощь.
20 грудня '16 г.
Яна
Если у вас сахарный диабет, то вряд ли найдете врача лучше, чем Сорокина. Ее лечение вернуло меня к нормальной жизни, и верю, что будет еще лучше.
17 вересня '16 г.
Ендокринолог
Лікар проводить діагностику і лікування ендокринологічних патологій, таких як цукровий діабет (1, 2 тип), ожиріння, захворювання наднирників і щитовидної залози, гіпоталамічний і метаболічний синдром. Веде вагітних з ендокринологічними патологіями.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Ендокринолог, терапевт, гастроентеролог
Лікар Кулікова Людмила Володимирівна проводить прийом, обстеження, діагностику та лікування пацієнтів, які страждають захворюваннями ендокринної системи, а також захворюваннями терапевтичного характеру. Ефективно підібрані нею схеми лікування допомагають позбутися від дисфункції гіпоталамуса і гіпофіза, захворювань щитовидної залози, цукрового діабету, ожиріння, захворювань наднирників, безпліддя і багато інших
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-05-19