Сторінка 537. Приватні лікарі в Києві
Бейгул Валерия Евгеньевна
Консультація безкоштовно
Хірург
Голуб Марина Викторовна
Володіє діагностичними навичками і технікою планових та ургентних оперативних втручань в обсязі, належному лікарю-хірургу. Пройшла спеціалізацію за спеціальністю "хірургія" та "лікування діабетичної стопи", володіє всіма оперативними та консервативними техніками в рамках спеціалізації. Лікар має великий досвід робіт з електрохірургічними технологіями (апарати Сургітрон, радіохвильовий ніж в амбулаторній хірургічній практиці, набула колосального досвіду лікування новоутворень шкіри, захворювань періанальної ділянки із застосуванням електрохірургічного апарату "Сургітрон". Флебологія - досвід оперативного малоінвазивного лікування варикозної хвороби нижніх кінцівок на всіх стадіях прояву.
Герніологія - володіє методами оперативного лікування пахових, стегнових, пупкових, післяопераційних гриж.
УЗД-спеціаліст
Кононенко Ирина Кузьминична
Хірург, УЗД
Якобчук Мария Николаевна
Психіатр
Бабаева Анастасия Юрьевна
Спеціалізується на лікуванні психічних розладів. допомагає людям, які переживають емоційні труднощі, стрес, тривогу, проблеми з настроєм, сном чи поведінкою.
Консультація — це крок до покращення якості життя. Лікар вислухає вас, допоможе зрозуміти причини стану та підбере ефективне лікування — медикаментозне або в поєднанні з терапією.
Сімейний лікар
Кудла Анна-Христина Григорьевна
Я лікар, який прагне зробити ваше здоров’я зрозумілим та керованим. У своїй практиці я керуюсь міжнародними рекомендаціями та доказовою медициною, щоб забезпечити ефективне та безпечне лікування. Моя мета – не просто вилікувати симптоми, а допомогти вам зрозуміти причини проблем і разом знайти найкраще рішення для вашого здоров’я.
Стаховский Сергей Георгиевич
Педіатр