Сторінка 310. Приватні лікарі в Києві

Масажист, реабілітолог, фізичний терапевт, мануальний терапевт
Вища освіта. Стаж 13 років. Працює з дітьми. Мануальний терапевт-остеопат.
Сімейний лікар, терапевт
Дерматолог
Терапевт, ендокринолог
Лікар-це професія, яка допомагає людям і робить цей світ кращим. Немає на землі нічого важливішого і дорожче здоров'я людини. І тільки лікар, своїм професіоналізмом, своїм гуманізмом, своєю відповідальністю, може повернути і зберегти здоров'я людині. Я бачу, як багато людей потребують медичної і, зокрема, отоларингологічної допомоги і хочу надавати цю допомогу, а також, бути тим, хто може зберегти життя.
Ортопед-травматолог
Київ вул. Композитора Мейтуса, 5 р.Голосіївський
Психолог, психотерапевт, психосоматолог
Консультація 2000 грн.
Лікар дерматовенеролог зі стажем 19 років та вищою категорією консультує в клініці «Дім імунітету» очно та онлайн. Консультує пацієнтів із гострими і хронічними шкірними захворюваннями, а також із хворобами які передаються статевим шляхом.
Пластичний хірург
Компанієць Анатолій Олегович є справжнім професіоналом у галузі реконструктивної, пластичної та естетичної медицини, експерт із пластики носу будь-якої складності. Є членом Всеукраїнської асоціації пластичних, реконструктивних та естетичних хірургів (ВАПРЕХ).
Сімейний лікар