Лікарі хірурги в Києві (метро Оболонь)

Фільтр: (Знайдена 51 лікар 4 відгука) Сортування: (Ціна)
Семенова Марія
Це лікар від Бога. Рятував мене та членів моєї родини не один раз. Дуже професійна та добра людина.
Валерия
К кардиологу Нишкумай Ольге Ивановне меня направил мой семейный врач, который услышал шумы в сердце. Мне 30 , и проблем с сердцем никогда не было. Ольга Ивановна оказалась невероятно проницательным и точным диагностом. Кардиограмма ничего не показала, но вот на УЗД врач смогла рассмотреть дополнительную хорду в сердце-что и было причиной шума . Беспокоится нет причин.
20 липня '18 г.
Тетяна
Стосовно Нишкумай Ольги Іванівни можу сказати одне – вона неперевершений кардіолог, висококласний діагност і просто хороша та щира людина.Вона з легкістю змогла нормалізувати мій артеріальний тиск,з яким я борюся уже декілька років поспіль.Загалом , після її лікування мій загальний стан значно покращився.
20 липня '18 г.
Євген
Я проходив реабілітацію після аварії у цього фахівця. Результат "на відмінно". Почуваю себе краще. Деякі проблеми ще турбують, але попереду ще багато роботи. Павленко знає своє діло, в нього золоті руки.
11 серпня '17 г.
Хірург
Доктор спеціалізується в області хірургії. Веде консультативний прийом хірурга. Пріоритетний напрямок практичної діяльності: діагностика та лікування захворювань прямої кишки, в тому числі геморою і анальної тріщини. Ноес Андрій Джиммі є членом Європейського союзу колопроктологовESCP.
Київ вул. Ярослава Івашкевича, 6/8 А м.Оболонь459м.Мінська4710
Ортопед, Травматолог
Лікар ортопед, травматолог першої категорії. Надає послуги з діагностики та лікування захворювань суглобів, спеціалізується на подології, підборі ортопедичних устілок, має навички надання допомоги при спортивних травмах. Закінчив Донецький Державний мед.універсітет.
Київ вул. Ярослава Івашкевича, 6/8 А м.Оболонь459м.Мінська4710
Отоларинголог, Хирург
Доктор спеціалізується в області отоларингології і хірургії. Виконує ринопластику, септопластика, видалення аденоїдів, тонзиллектомію. Проводить мікрогайморотомію, ендоскопічну фронтотомію і гайморотомію, кріодеструкцію мигдалин і нижніх носових раковин.
Пластичний хірург, Дитячий хірург
Лікар проводить різні пластичні операції і маніпуляції: абдомінопластику, блефаропластику, отопластику, оперативне лікування гінекомастії, гіпергідрозу. Також фахівець проводить оперативне лікування пупкових, пахових гриж, оперативне лікування крипторхізму, фімозу, гемангіом, лімфангіт.
Дитячий хірург, дитячий ортопед
Спеціальність лікаря - хірург. Надає послуги з лікування захворювань хірургічним методом, спеціалізується на екстреній хірургії, дитячої урології, неоперативне лікуванні патологій у дітей. Закінчив Донецький національний медичний університет ім. М.Горького.
Консультація от 580 грн.
Нейрохирург, Вертебролог, Кінезітерапевт
Доктор спеціалізується в галузі нейрохірургії, вертебрології, кинезитерапии. Веде консультативний прийом, проводить реабілітацію. Лікує радикуліт, запаморочення, міжхребцевих грижу, остеохондроз, сколіоз, вегетосудинну дистонію, невралію тощо.
Хірург, щелепно-лицьовий хірург
Київ вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2 м.Оболонь367м.Почайна3511
Гінеколог-хірург
Лікар займається лікуванням гінекологічних захворювань консервативними та хірургічними методами. Виконує вишкрібання порожнини матки, бужування цервікального каналу, міомектомію. Проводить установку пессарія при вагітності, вульвектомію, розсічення синехій, видалення шийки матки та кіст яєчників.
Стоматолог-хірург
Лікар стоматолог-хірург. Спеціалізується на видаленні зубів, малоінвазивних методик атипового видалення зубів мудрості, ретинованих зубів. Лікар проводить зубозберігаючі операції, пластику м'яких тканин, одноетапні та двоетапні імплантації, кістково-пластичні операції та ін.
Хірург
Доктор лікує різні захворювання хірургічними методами. Приймає пацієнтів із доброякісними новоутвореннями шкіри та м'яких тканин (фіброми, ліпоми, папіломи), гнійними захворюваннями шкіри та підшкірної клітковини (фурункули, абсцеси, флегмони). Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах з хірургії.