Сторінка 40. Лікарі в Києві (Дніпровський район)
Надя
Я рада, що потрапила саме до неі, єдина хто встановила правильний діагноз. Дуже хороший спеціаліст.
Вика
Обошла многих врачей кардиологов,есть с чем сравнить,но Брыль Жанна Владимировна единственная кто так глубоко вникла в мою проблемму,и единственная кто направил на путь правильной диагностики,я в восхищении от доктора,спасибо ей и за отзывы людям,по которым я ее нашла.Я нашла наконец-то толкового кардиолога, теперь буду ходить к ней пусть и далеко.
Я искренна благодарна Леонтьевой Юлие Владимировне за помощь. Отличный специалист, мастер своего дела.
КУЧЕРЕНКО Л.С.
ОЧЕНЬ ДОБРОСОВЕСТНЫЙ И ВНИМАТЕЛЬНЫЙ ВРАЧ.ТАКИХ В НАШЕ ВРЕМЯ ЕДИНИЦЫ.ЭТО ВРАЧ ОТ БОГА.
Акушер-гінеколог, дерматовенеролог
Основні напрям роботи Юлії Володимирівни: естетична гінекологія і антіейдж медицина.
Кардіолог
Доктор вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується в області кардіології. Веде консультативні прийоми кардіолога. Займається діагностикою та лікуванням захворювань серцево-судинної системи, в тому числі міокардиту, ендокардиту і стенокардії.
Ведучий репродуктолог, акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, фахівець УЗ - діагностики.
Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, репродуктолог, спеціалізується на консультуванні пацієнтів з питань вагітності, акушерства, веде спостереження вагітності, в тому числі після ЕКЗ, складні вагітності, обтяжені і патологічні. Володіє навичками ультразвукової діагностики.
Доктор уролог вищої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на вивченні етіології, патогенезу і діагностики захворювань органів сечової системи і чоловічої статевої сфери. Надає послуги з лікування патологій надниркових залоз, простата і заочеревинної порожнини. Боніславський Ростислав Васильович досконало володіє методикою проведення катетеризації і інстиляції сечового міхура. Спеціаліст з масажу передміхурової залози.
Анна Олександрівна проводить діагностику і лікування захворювань в області гінекології. Лікар досконало володіє всіма сучасними методиками гінекологічних досліджень, має спеціалізацію з ультразвукової діагностики, проводить успішне лікування ендокринної гінекологічної патології.
Педіатр
Спеціаліст дитячого здоров'я, займається лікуванням і профілактикою захворювань дитячого віку, ГРВІ, інфекцій дихальної і травної систем. Контролює етапи правильного розвитку дитини.
Кардіоревматолог дитячий
Лікар спеціалізується на профілактичних оглядах і терапії патологічних відхилень серцево-судинної системи. Займається лікуванням ревматоїдного артриту, ревматизму різної локації, остеоартрозу, захворювань міокарда. Спеціалізується на серонегативного спондильоз. Приймає в плановому порядку.
Практичний психолог, психоаналітик, консультант психоаналітичної орієнтації
Індивідуальне консультування чоловіків і жінок, консультування сімейних пар, дітей, підлітків. Проблеми, які допомагає вирішити фахівець: невдоволення собою, зовнішністю, партнером, дитиною, всім тим, що відбувається в житті, тривожністю і страхами, почуттям непотрібності, втратою сенсу життя, психогенне безпліддя.
Масажист
Юлія Михайлівна спеціалізується на проведенні класичного, лікувального, антицелюлітного,
бронходренажного, банковий-медового масажу. Володіє всіма видами кріо-масажу, масажем для вагітних, ароматерапією, масажем по зонах і апаратним масажем. Надає послуги з діагностики спини методом пальпації, підбору вправ при болях хребта, надання рекомендацій щодо здорового харчування.