Лікарі дієтологи в Києві (Дарницький район)
Знайдено 3 лікаря
Александра
Пытались самостоятельно решить проблему лишнего веса у 10-летнего сына. Что только не перепробовали: спортивные нагрузки, ограничения в еде. Толку никакого. А вот Лилия Равильевна смогла разобраться в причинах и провести коррекцию веса. Настоящий профессионал.
Евгения
Наблюдаюсь у Оксаны Владимировны в клинике на привокзальной. Внимательный врач, объясняет по анализам, диагнозу доступно и понятно. Приятно удивлена. Редкость в наше время. Расписывает схему лечения, называет и аналоги препаратов дешевле, есть выбор что принимать. Смотрит результаты анализов, в какой бы лаборатории они не были сделаны. Внимательная, воспитанная и приятная врач. Рекомендую.
Григорий
Благодарен доктору за то, что она провела диагностику и нашла причину моих болей. В студенческие годы я питался кое-как и нажил себе гастрит. Врач реально сумела мне помочь, хоть некоторые процедуры и были неприятными. Курс лечения оказался эффективным, самочувствие нормализовалось
Дарья
Первой попала на прием к Оксане Борисовне моя сестра, а теперь мы ходим к ней на прием всей семьей - лучшего специалиста не найти. Вежливая, внимательная, все отлично обьясняет и подробно отвечает на все вопросы. Сразу видно - работает на результат, а не для галочки.
30 грудня '16 г.
Сімейний лікар, Терапевт, Гастроентеролог, Дієтолог, УЗД-діагност
Лікар-терапевт вищої кваліфікаційної категорії, займається лікуванням хвороб гастроентерологічного профілю, компетентна в дієтології. Приймає пацієнтів різного віку, надає послуги сімейної медицини. Крім гастритів, виразкової хвороби і дисбактеріозу, лікує також недуги дихальної системи, включаючи ГРВІ та бронхіальну астму.
Імунолог, ДРТ-діагност, Сімейний лікар, Гінеколог
Гінеколог, дієтолог, терапевт, імунолог, діагност. Лікар вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук. Веде консультативні прийоми. Займається діагностикою та лікуванням запальних і інфекційних захворювань терапевтичного профілю, веде вагітність, проводить корекцію ваги, виконує ендоскопію. Доктор Гераскіна є членом Європейської Асоціації ендоскопічних хірургів.
Консультація от 300 грн.
Київ
вул. Георгія Кірпи, 2а (Бізнес центр, 1 поверх, оф. 108)
м.Вокзальна109м.Олімпійська3515м.Університет189
Ендокринолог
Солдатенко Светлана Иосифовна
Світлана Йосипівна веде консультативний прийом пацієнтів із захворюваннями ендокринної системи, такими як цукровий діабет, тиреоїдит, гіпотеріоз, вузловий зоб тощо. Доктор: Призначає лабораторні дослідження, УЗ-діагностику, призначає лікування.